Sportime

ΠΑΣ - ΑΕΚ: Ένταση στο ημίχρονο στα Γιάννινα

Εξαγριωμένοι οπαδοί τον γηπεδούχων επιχείρησαν να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο

Σπύρος Γιαννόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΣ - ΑΕΚ: Ένταση στο ημίχρονο στα Γιάννινα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πόνσε, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έγραψε το 0-4 για την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ και αυτό άναψε τα αίματα στις κερκίδες, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να μπαίνουν μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Στιγμές μετά την επίτευξη του 0-4 και του σφυρίγματος της λήξης του 1ου μέρους, εξαγριωμένοι οι οργανωμένοι του ΠΑΣ, πέρασαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο.

Ευτυχώς οι άνθρωποι του ΠΑΣ έσπευσαν να ηρεμήσουν την ένταση που προκλήθηκε, με τις Αστυνομικές Δυνάμεις να επεμβαίνουν και να τους απομακρύνουν προς την εξέδρα.

Να σημειωθεί πως ήταν εντονότατες και οι αποδοκιμασίες για τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη, ενώ ακούστηκε και το σύνθημα «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ».

http://www.sportime.gr/featured/238138/pas-giannina-aek-me-vasiko-ton-mpakaseta-i-enosi/

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Σπύρος Γιαννόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα