Η ΑΕΚ: Έκανε το 2/2 με διαφορά 22 γκολ πριν από τη Βίμποργκ
Περίπατος της ΑΕΚ και δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα
Η ΑΕΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων και έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη με 40-18 για τη 2η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ γυναικών.
Η ομάδα του Βύρωνα Παπαδόπουλου πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα στο «Γ. Κασιμάτης». Η διαφορά άνοιξε γρήγορα και το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 21-9, με την ΑΕΚ να έχει ήδη βάλει τις βάσεις για τη νίκη.
Το δεύτερο μέρος είχε την ίδια εικόνα. Η ΑΕΚ συνέχισε να σκοράρει με σταθερό ρυθμό, κράτησε χαμηλά τον Λεωνίδα και έφτασε χωρίς πίεση στο τελικό 40-18.
Η Αμβροσιάδου ήταν η πρώτη σκόρερ της ΑΕΚ με εννέα γκολ, ενώ η Μανιά πέτυχε οκτώ. Για τον Λεωνίδα, η Αγγελοπούλου σημείωσε έξι γκολ και η Χίντρι πέντε.
Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα. Το επόμενο παιχνίδι της είναι πολύ πιο δύσκολο, καθώς το Σάββατο 3 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει στη Δανία τη Βίμποργκ για τον 2ο προκριματικό γύρο του EHF European League.
