Sportime

Κατσαρός για ΑΕΚ και Champions League: Χτύπησε ένα πρώτο καμπανάκι

Ο Κατσαρός είδε την πρώτη προειδοποίηση για την ΑΕΚ

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
ΑΕΚ και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Την πρώτη σοβαρή προειδοποίηση για το πώς θα συνδυάσει η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Champions League είδε ο Αντώνης Κατσαρός στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Μιλώντας στη «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του MEGA Αθλητικά, στάθηκε κυρίως στην εικόνα των πρώτων 30 λεπτών, όταν, όπως είπε, η ΑΕΚ ουσιαστικά «δεν είχε μπει στο γήπεδο».

Ο Κατσαρός εκτίμησε ότι το μυαλό των παικτών έμοιαζε να έχει μείνει στην ευρωπαϊκή πρόκριση και στην κλήρωση του Champions League, την ώρα που η Κηφισιά εμφανίστηκε καλύτερα οργανωμένη και προετοιμασμένη.

«Χτύπησε ένα πρώτο καμπανάκι», ανέφερε για τη διαχείριση των διπλών υποχρεώσεων, προσθέτοντας ότι στο Champions League «δεν υπάρχουν εύκολα ματς».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η ΑΕΚ, παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να «σβήσει» το παιχνίδι, άφησε την Κηφισιά να παραμείνει ζωντανή και τελικά πλήρωσε την έλλειψη συγκέντρωσης.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα