Sportime

Κοσίδης: Η τρομερή ιστορία του και η σύνδεση με την ΑΕΚ

Ο Μιχάλης Κοσίδης από χθες είναι και... επίσημα μέλος της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Κοσίδης: Η τρομερή ιστορία του και η σύνδεση με την ΑΕΚ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Μιχάλης Κοσίδης από χθες είναι και... επίσημα μέλος της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Από χθες, ο υψηλόσωμος σέντερ φορ είναι πλέον επαγγελματίας, ενώ προπονείται τις τελευταίες ημέρες με την πρώτη ομάδα.

Με την ελπίδα πως θα εξελιχθεί όπως ο Θεοδόσης Μαχαίρας και ο Μάριο Μιτάι που είναι ενεργά μέλη του ρόστερ της Ενωσης, ο νεαρός φορ φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος μεγάλος σέντερ φορ της ΑΕΚ, μαθαίνοντας δίπλα στον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Στις δηλώσεις του πριν την χθεσινές του δηλώσεις, ανέφερε πως υπέγραψε στην ομάδα που αγάπησε από παιδί. «Τα έχουμε ακούσει ξανά», θα πουν πολλοί. Στην πραγματικότητα ήταν ΑΕΚ από… κούνια όμως ο Μιχάλης Κοσίδης.

Οι γονείς του, Ηλίας και Βασιλική Κοσίδη είχα ετοιμάσει ένα κιτρινόμαυρο και συνάμα προφητικό προσκλητήριο για την βάφτισή του. Στο προσκλητήριο που μοιάζει σαν πρωτοσέλιδο της «Ωρας των Σπορ», αναφέρεται: «Πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου επιθετικού της ΑΕΚ. Προπονητές: Οι γονείς του Ηλίας και Βασιλική. Χορηγός: Ο νονός του».

Πριν 17χρονια ήταν… χαριτωμένο. Τώρα είναι πραγματικότητα!

Δείτε το:

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα