Sportime

Λιβάι Γκαρσία: Ξεκίνησε τρέξιμο στα Σπάτα (vid)

Καλά νέα από τον Λιβάι Γκαρσία και την αποθεραπεία του, με την ελπίδα στην επόμενη διακοπή πρωταθλήματος να είναι πανέτοιμος να επιστρέψει.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Λιβάι Γκαρσία: Ξεκίνησε τρέξιμο στα Σπάτα (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Καλά νέα από τον Λιβάι Γκαρσία και την αποθεραπεία του, με την ελπίδα στην επόμενη διακοπή πρωταθλήματος να είναι πανέτοιμος να επιστρέψει.

Τώρα, μετά από περίπου 10 ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο Περιστέρι, ο 23χρονος ακραίος επιθετικός πηγαίνει πολύ καλά και έχει ξεκινήσει ήδη τρέξιμο στο γήπεδο.

Μάλιστα, σήμερα παρότι ο Μάσιμο Καρέρα είχε δώσει ρεπό ο Λιβάι Γκαρσία συνέχισε τη δουλειά του στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπολογίζεται να επιστρέψει στα μέσα Νοεμβρίου, πιθανότατα μετά την επόμενη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Αύριο το πρωί (11:00) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις. Μετά το ρεπό της Πέμπτης που κρίθηκε αναγκαίο λόγω της επιβάρυνσης των ποδοσφαιριστών και των συχνών τραυματισμών του, οι παίκτες της Ενωσης θα προπονηθούν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τόσο σήμερα, όσο και αύριο, παραμονή του Κυριακάτικου ματς με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με την ελπίδα και την ευχή να μην μάθει και άλλα άσχημα νέα ο Μάσιμο Καρέρα με απουσίες παικτών του…

https://www.youtube.com/watch?v=VtJZgwH7m6c&feature=emb_title

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα