Sportime

Μπακασέτας: Το ραντεβού με «Τίγρη» για ανανέωση

Το δρομολογημένο το τετ α τετ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ο προάγγελος... παραμονής στην Ένωση

Σπύρος Γιαννόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Μπακασέτας: Το ραντεβού με «Τίγρη» για ανανέωση
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στην ΑΕΚ της περασμένης σεζόν o Τάσος Μπακασέτας έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της μέχρι τότε καριέρας του, εξελίχθηκε και προσέφερε τα μέγιστα για την επιστροφή της ομάδας στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από 24 χρόνια.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Τάσος Μπακασέτας πλήρωσε το… μάρμαρο, μαζί με τους Σιμόες- Λαμπρόπουλο για τις κακές εμφανίσεις και την καθυστέρηση σαφούς απάντησης στο θέμα της ανανέωσης συμβολαίου. Η παραμονή στον «πάγο» πάντως, φαίνεται ότι αποτελεί παρελθόν.

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, για σήμερα είναι δρομολογημένο το ραντεβού του «Μπάκα» με τη κιτρινόμαυρη διοίκηση. Μια συνάντηση που προμηνύει παραμονή, νέα συμφωνία και συνέχιση της πολύ καλής δουλειάς που κάνει ο 25χρονος επιτελικός χαφ προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον οργανισμό της «Ενωσης».

Περισσότερα, στο Sportime της Τρίτης (8/1) που κυκλοφορεί...

http://www.sportime.gr/aek/232570/aek-provlima-me-galanopoylo-quot-mpike-quot-o-kristitsits/

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Σπύρος Γιαννόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα