Sportime

«Προς Ελλάδα ο Λίνκολν, τον θέλουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός»

Η Σάντα Κλάρα έχει πρόταση από την ΑΕΚ για τον Λίνκολν Ολιβέιρα ντος Σάντος, όπως αναφέρει δημοσιογράφος - Τι αναφέρει το tweet

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
«Προς Ελλάδα ο Λίνκολν, τον θέλουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Σάντα Κλάρα έχει πρόταση από την ΑΕΚ για τον Λίνκολν Ολιβέιρα ντος Σάντος, όπως αναφέρει δημοσιογράφος.

Αυτό ισχυρίζεται συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Central Elias, ο οποίος αναφέρεται στην περίπτωση του Λίνκολν και στο ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει από την ΑΕΚ και από τον Ολυμπιακό.

Οπως αναφέρει σε tweet η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, η Πόρτο και η Γαλατασαράι έχουν κάνει πρόταση για τον παίκτη. Αν και πρέπει να τονίσουμε εδώ πως το προηγούμενο δημοσίευμα δεν έκανε λόγο για πρόταση.

Επιπλέον σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο Βραζιλιάνος μέσος είναι πιο πιθανό να έρθει στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι φαβορί για την απόκτηση του είναι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

Να υπενθυμίσουμε πως το προηγούμενο δημοσίευμα υποστήριζε πως φαβορί για την απόκτηση του είναι η Πόρτο.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος έκανε μία γεμάτη σεζόν με την Σάντα Κλάρα στην Πορτογαλία, στην οποία πουλήθηκε από την Γκρέμιο, με τους Βραζιλιάνους να κατέχουν ποσοστό μεταπώλησης 20%.

O meia Lincoln, ex-Grêmio, tem propostas de 4 clubes:

Porto (🇵🇹), Olympiacos (🇬🇷), AEK (🇬🇷) e Galatasaray (🇹🇷).

O Grêmio tem 20% dos direitos econômicos do atleta e pode lucrar com uma possível transferência. A tendência é que o jogador vá para a Grécia.

🗞️ Jeremias Wernek pic.twitter.com/WaCQ579Thk

— CENTRAL ELIAS⁵³ 🇪🇪⚡ (@central_eliasm) June 2, 2021

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα