Ρότα: «Θέλω Τζόλη στην πλευρά μου και Κωνσταντέλια – Καρέτσα, να τους δυσκολέψω»
Ο Ρότα ήδη διαλέγει τους Έλληνες αντιπάλους του
Η ΑΕΚ μόλις είχε σφραγίσει με 4-0 επί της Λέφσκι την επιστροφή της στο Champions League έπειτα από οκτώ χρόνια και ο Λάζαρος Ρότα είχε ήδη αρχίσει να… διαλέγει αντιπάλους.
Ο διεθνής μπακ έβαλε μάλιστα ελληνικό χρώμα στις επιθυμίες του για τη League Phase.
«Θέλω τον Τζόλη στην πλευρά μου και Κωνσταντέλια – Καρέτσα. Ένας ωραίος αγώνας με τους φίλους μου. Να τους δυσκολέψω», είπε μετά την πρόκριση.
Η ατάκα μόνο τυχαία δεν είναι. Ο Χρήστος Τζόλης ανήκει πλέον στην Άρσεναλ, ενώ Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Καρέτσας έχουν μετακομίσει μαζί στην Ντόρτμουντ. Δηλαδή τρεις από τους πιο λαμπερούς Έλληνες ποδοσφαιριστές μπορούν πράγματι να βρεθούν απέναντι στην ΑΕΚ.
Ο Ρότα πάντως δεν στάθηκε μόνο στο χιούμορ. «Δεν ήταν εύκολο. Εμείς το κάναμε εύκολο», είπε για τη Λέφσκι, ενώ τόνισε πως «η ΑΕΚ μεγαλώνει σαν ομάδα».
Τώρα απομένει η κλήρωση. Και ο Ρότα ήδη έστειλε τις… προσωπικές προσκλήσεις.
