Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026
Sportime

ΑΕΛ: Με απουσίες υποδέχεται τον Βόλο

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
ΑΕΛ: Με απουσίες υποδέχεται τον Βόλο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ξεκίνησε τα πλέι άουτ της Super League 1 χωρίς να έχει κανένα κίνητρο και αυτό έχει αρχίσει να της γυρνάει μπούμερανγκ.

Δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις μετράει η ΑΕΛ και η δεύτερη μάλιστα με βαρύ σκορ (3-0) από τον Παναιτωλικό. Η εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο ήταν άκρως ανησυχητική με αποτέλεσμα να μπουν γκάζια εντός της εβδομάδας από τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Τη Δευτέρα (22/6) κόντρα στον Βόλο θα διαπιστώσουμε εάν έπιασαν τόπο τα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του. Οι «βυσσινί» αναζητούν μία καλή εμφάνιση και μία νίκη ώστε να τελειώνουν οριστικά με την υπόθεση της παραμονής.

Οι απουσίες που έχουν μόνο λίγες δεν είναι. Νούνιτς και Μόρας ταλαιπωρούνται από τραυματισμό, Σουλούκος και Καρανίκας κόπηκαν από την αποστολή, ενώ οι Κάτσε, Μπάλλας και Γκόλιας δεν υπολογίζονται.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Κρίστινσον, Νάγκι, Ασούμπρε, Μπούστος, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδη, Λουφάκη, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτο, Μούζεκ, Παπάζογλου, Πινακά, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους και Ζίζιτς.

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα