Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Ουάρντα: Θέλει να γυρίσει στην ΑΕΛ, αλλά...

Ο Αιγύπτιος ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στους «βυσσινί»

Κώστας Λάππας 2 λεπτά ανάγνωσης
Ουάρντα: Θέλει να γυρίσει στην ΑΕΛ, αλλά...
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Υπάρχει περίπτωση να δούμε ξανά στην ΑΕΛ τον Αμρ Ουάρντα; Τουλάχιστον αυτό θέλει ο ίδιος.

Ο Αιγύπτιος αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Όσο και αν ψάχνεται, όμως, οι πόρτες είναι κλειστές. Μπορεί να πήγε μέχρι την Αθήνα μήπως και τον πάρει ο Παναθηναϊκός, μπορεί να έκανε ταξίδι και στην Κύπρο, αλλά τζίφος. Γι΄αυτό και παίρνει τηλέφωνα να γυρίσει στην ΑΕΛ. Τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του Ουάρντα.

Έτσι όπως έχει χτιστεί η θεσσαλική ομάδα, εξτρέμ δεν ψάχνει ο Μιχάλης Γρηγορίου. Είναι κλεισμένες οι θέσεις. Ακόμη και με τη διαφαινόμενη φυγή του Βινίσιους, δεν αλλάζουν τα δεδομένα.

Πρόθεση των Θεσσαλών είναι τη φετινή σεζόν να χρησιμοποιηθούν και να αξιοποιηθούν οι νεαροί. Όπως φάνηκε και στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Υπάρχουν οι λεγόμενοι βασικοί, Τρούγιτς, Τόρζε, Πλατέλλας και οι νεαροί Πινακάς, Χαλάτσης, Γλυνός, Λουφάκης. Ο Ουάρντα δεν χωράει και δύσκολα θα αλλάξει κάτι.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια, πιέζει τον παίκτη να βρει ομάδα και να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του. Όσο το μεταγραφικό παζάρι είναι ανοιχτό, προφανώς και τίποτα δεν αποκλείεται.

Μάλιστα, ο ίδιος βρίσκεται σε επαφές με τον Αλέξη Κούγια και τον... πιέζει να πει το «ναι». Υποστηρίζει επίσης ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ.

Μέχρι εκεί! Περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο στο σίριαλ που λέγεται Ουάρντα...

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Απίθανες προσφορές από τη Huawei

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Λάππας

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα