Sportime

Απόλλων Σμύρνης: Προτάθηκε ο Κάρλο Μπρούσιτς

Αντώνης Τσιράκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Απόλλων Σμύρνης: Προτάθηκε ο Κάρλο Μπρούσιτς
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Δύο μεταγραφές ακόμα προσπαθεί να κάνει ο Απόλλων Σμύρνης, ενός στόπερ και ενός χαφ. Φαίνεται πως πρώτα θα κλείσει το κενό στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου το πρόβλημα είναι σαφές μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αντίλ Ραΐλι.

Και για τις δύο θέσεις έχουν προταθεί πάρα πολλοί παίκτες αυτές τις μέρες. Ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του κάνουν το σκανάρισμα. Κάποιοι κόβονται, κάποιοι προκρίνονται και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Απόλλων Σμύρνης είναι ο Κάρλο Μπούσιτς.

Ο 28χρονος Κροάτης αγωνίζεται τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως στόπερ. Βολεύει αυτό την «Ελαφρά Ταξιαρχία» από τη στιγμή που εκείνη παίζει πλέον με τριάδα στην άμυνα. Χρειάζεται κάποιος που να είναι καλός με την μπάλα, γιατί αυτό ήταν ένα βασικό χαρακτηριστικό του Ραΐλι.

Ο Μπρούσιτς ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το 2010 παραχωρήθηκε δανεικός στη Σεσβέτε. Λοκομοτίβα και Ασντόντ ήταν οι επόμενες ομάδες του. Μετά το Ισραήλ ακολούθησε η Ιαπωνία με την Σαγκάν Τοσού και στη συνέχεια οι Σούντουβα και Ντιναμό Μινσκ. Τη σεζόν που μας πέρασε εκεί είχε 12 συμμετοχές.

Άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του στόπερ και στη συνέχεια η σκυτάλη θα πάει στον χαφ. Για εκεί ακόμα οι επιλογές που συζητιόνται είναι αρκετές.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αντώνης Τσιράκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα