ΑΠΟΨΕΙΣ

Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση: Ωμή προπαγάνδα πανσεξουαλισμού ετοιμάζει το Υπουργείο Παιδείας για τις αθώες παιδικές ψυχές, από την επόμενη σχολική χρονιά!

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση: Υπάρχει μια χώρα που η ανυπέρβλητη «δημοκρατία» της, δεν αντέχει τη διεξαγωγή ενός και μόνο συνεδρίου διάρκειας 2 ημερών, για τα θέματα της μητρότητας, της γονιμότητας και του δημογραφικού, και στον αντίποδα, με χαρακτηριστική ευκολία αποφασίζεται από το Υπουργείο Παιδείας μια οργανωμένη εκστρατεία πανσεξουαλιστικής προπαγάνδας σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, από την επόμενη...
Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση: Ωμή προπαγάνδα πανσεξουαλισμού ετοιμάζει το Υπουργείο Παιδείας για τις αθώες παιδικές ψυχές, από την επόμενη σχολική χρονιά!

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση:

Υπάρχει μια χώρα που η ανυπέρβλητη «δημοκρατία» της, δεν αντέχει τη διεξαγωγή ενός και μόνο συνεδρίου διάρκειας 2 ημερών, για τα θέματα της μητρότητας, της γονιμότητας και του δημογραφικού, και στον αντίποδα, με χαρακτηριστική ευκολία αποφασίζεται από το Υπουργείο Παιδείας μια οργανωμένη εκστρατεία πανσεξουαλιστικής προπαγάνδας σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, από την επόμενη κιόλας χρονιά. 

Καλωσορίσατε στην Ελλάδα.

Τη χώρα της ανεκτικότητας και της… προόδου. Τη χώρα που πρόθυμα φιλοξενεί διαφημιστικές καμπάνιες σε δρόμους και μέσα μαζικής μεταφοράς, από προτάσεις… εσωρούχων και ερωτικών βοηθημάτων, μέχρι και εκστρατείες βιγκανισμού, για τα «καημένα ψάρια που δεν έχουν φωνή για να ουρλιάξουν όταν τα ψαρεύει ο ψαράς»…

Όμως! Αν -ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ-  διανοηθεί κάποιος φορέας να ξεκινήσει κάποια καμπάνια ενημέρωσης για την προστασία της ΖΩΗΣ του ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, αυτοστιγμεί εκρήγνυται ένας Βεζούβιος αγανάκτησης, και ξεχύνονται ορδές εξοργισμένων «ορκ»:

Και «Δικαιωματιστών» με γουρλωμένα μάτια και αναμμένους πυρσούς.

Πολιτικών που γαβγίζουν στα κανάλια, κραδαίνοντας απειλητικά το «όπλο» του «εκσυγχρονισμού», ενώ στην πραγματικότητα έχουν βγει για ψηφοθηρικό σαφάρι.

Δημοσιογράφων που αναπηδούν στις καρέκλες τους απηυδισμένοι, και χαλαρώνουν τις γραβάτες τους, μη μπορώντας να αντέξουν το… όνειδος, του να αποκτήσουν δικαιώματα και τα αγέννητα παιδιά.

«Αστέρων» της υποκουλτούρας και «τηλεπερσόνων», που παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως ανώτατους πρέσβεις της προστασίας δικαιωμάτων (εκτός από αυτά του εμβρύου).

Ενώ λοιπόν αρχίζει να διαμορφώνεται μια άτυπη «Ιερά Εξέταση» για όποια γνώμη υποστηρίζει, πως άμεσα πρέπει να υπάρξει ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για το θέμα της υπογεννητικότητας και του δημογραφικού, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως έχει αποφασίσει την πιλοτική εισαγωγή της σεξουαλικής αγωγής σε ΟΛΕΣ τις σχολικές βαθμίδες.

Η σεξουαλική αγωγή θα διδάσκεται μάλιστα σαν υποχρεωτικό μάθημα, στο πλαίσιο των «εργαστηρίων δεξιοτήτων»!

Εκπαιδευτικά προγράμματα, αυστηρώς ακατάλληλα

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), είναι ένας επιτελικός επιστημονικός φορέας που υποστηρίζει το Υπουργείο Παιδείας και γνωμοδοτεί ή εισηγείται στον εκάστοτε Υπουργό για θέματα σχετικά με τον «εκσυγχρονισμό» και τη «βέλτιστη εφαρμογή της εκπαιδευτικής πολιτικής». Μια ακόμη αρμοδιότητα του, είναι το να «σχεδιάζει την εθνική στρατηγική για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών».

Ρίχνοντας μια ματιά στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ, στα υποψήφια προγράμματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που αναμένεται να διδαχθούν σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, βρίσκουμε και ένα πρόγραμμα με τίτλο «Προχωρώντας μπροστά», που όπως αναγράφεται, έχει ως σκοπό:

«Να προάγει τον αλληλοσεβασμό, τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας κάθε ατόμου, την ελευθερία από κάθε μορφής διάκριση, την ελευθερία σκέψης και έκφρασης, με έμφαση στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ μαθητριών/-τών, αλλά και μαθητριών/-τών των οποίων τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ή/και η συμπεριφορά δεν εναρμονίζονται με τα έμφυλα στερεότυπα, με αποτέλεσμα να υφίστανται ομοφοβικό σχολικό εκφοβισμό και κοινωνικό αποκλεισμό».

Βλέποντας αποσπασματικά μερικές επικεφαλίδες των μαθημάτων του συγκεκριμένου προγράμματος, διαβάζουμε πως τα παιδιά θα μαθαίνουν πως υπάρχει βιολογικό φύλο και «κοινωνικό»(!) φύλο, θα μαθαίνουν για την «φυλακή του βιολογικού φύλου» και για «αρνητικά έμφυλα στερεότυπα».

Σε άλλα προγράμματα θα μεταλαμπαδεύονται… πολύτιμες γνώσεις όπως η «σεξουαλική ποικιλομορφία» και η «σεξουαλική απόλαυση».

Κρίσιμα ερωτήματα…

Γιατί το Ινστιτούτο και η Υπουργός επιστρατεύουν εκπαιδευτικά προγράμματα που παραβιάζουν την ιερότητα και την αγνότητα της παιδικής ηλικίας, φορτώνοντας τα απονήρευτα μυαλά τους με πληροφορίες που δεν μπορούν να διαχειριστούν, άλλα και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να διαχειριστούν;

Με ποιο δικαίωμα υποσκελίζουν με το έτσι θέλω τον ρόλο των γονέων, στο να διαχειριστούν αυτοί, ΟΠΩΣ και ΟΠΟΤΕ νομίζουν, την ενημέρωση των παιδιών τους για τα τόσο ευαίσθητα θέματα, που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική αγωγή;

Τι σημαίνει «κοινωνικό» φύλο; Εκτός από το ανδρικό και το γυναικείο φύλο υπάρχει και… κοινωνικό; Τι αυθαίρετος και αντιεπιστημονικός νεωτερισμός είναι πάλι αυτός; Και γιατί ένας γονιός που αναγνωρίζει μονάχα 2 βιολογικά φύλα, πρέπει να δεχθεί πως το παιδί του θα μαθαίνει για… κοινωνικό φύλο;

Τι εκπαιδευτική χούντα είναι αυτή που αναγκάζει έναν γονιό να εμπιστευτεί το παιδί του στις δήθεν «εκσυγχρονιστικές» εισηγήσεις του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής ή στις ανεύθυνες και επικίνδυνες αποφάσεις μιας Υπουργού; Ποιος τους είπε πως μπορούν να χειρίζονται όπως γουστάρουν τις ψυχές των παιδιών μας; Γιατί πρέπει να είναι υποχρεωμένα τα παιδιά να συμμετάσχουν σε κάτι τέτοιο; Ποιος θα προστατέψει την αθωότητα τους;

Τι αδιανόητο μέγεθος κρατικής υποκρισίας είναι αυτό, όταν δεν μπορεί σε αυτή τη χώρα να διεξαχθεί καν, ένα συνέδριο σχετικό με την υπογονιμότητα, που στο κάτω κάτω, απευθυνόταν ΜΟΝΟ σε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, και την ίδια στιγμή επιστρατεύεται εκπαιδευτική πολιτική χειραγώγησης ΑΝΗΛΙΚΩΝ αθώων παιδιών, που ξεκάθαρα προωθεί τον πανσεξουαλισμό, και προπαγανδίζει μια συγκεκριμένη ιδεολογική ατζέντα;

Πολιτικοί και «δικαιωματιστές» κόπτονται για το μάθημα των θρησκευτικών και το αναθεματίζουν, επειδή τάχα «η θρησκεία είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο». Ενώ ας πούμε… οι τρόποι «σεξουαλικής απόλαυσης» που θα διδάσκουν τα προγράμματα στους μαθητές τι είναι;;; Δεν είναι προσωπικό δεδομένο; Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους;

Και από πότε απειλούνται τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ μαθητριών/-των στην πρόσβαση τους στην εκπαίδευση; Από πού προκύπτει τέτοιο συμπέρασμα; Γιατί χρειάζεται προάσπιση δικαιωμάτων για κάτι που δεν απειλείται;

Και γιατί χρειάζεται μάθημα επικεντρωμένο στον «ομοφοβικό» σχολικό εκφοβισμό, ενώ το bullying είναι ένα απεχθές φαινόμενο που στις πλείστες των περιπτώσεων, συμβαίνει για 1002 άλλες αιτίες;

Κομπλεξικοί «νταήδες» που εκφράζουν χυδαίο ρατσισμό σε παχύσαρκους, σε άτομα με δυσμορφίες, σε άτομα με νοητική στέρηση, σε αδύναμα ή αδύνατα ή μικρόσωμα παιδιά, σε παιδιά με αναπηρίες, σε παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα, σε παιδιά φτωχών οικογενειών, σε παιδιά που κατάγονται από άλλη χώρα ή έχουν άλλη θρησκεία.

Μιλάμε λοιπόν για ένα γενικό φαινόμενο που ασφαλώς πρέπει να εξαλειφθεί, άλλα όχι στοχεύοντας μονοδιάστατα σε μια υποπερίπτωση.

Τι χρειάζεται και τι δεν χρειάζεται

Εκπαιδευτικά προγράμματα που θα ενημερώνουν τα παιδιά για την ενδοοικογενιακή βία, για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση, για την ισότητα των φύλων και τον αλληλοσεβασμό, και για τον σχολικό εκφοβισμό ως γενικό φαινόμενο, ναι, θα ήταν χρήσιμα ακόμα και στις μικρότερες ηλικίες, άλλα και πάλι με επιφύλαξη, με τεράστια προσοχή και διακριτικότητα στις αθώες ψυχές. Με καλά οργανωμένα προγράμματα, συντονισμένα από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και λοιπούς επιστήμονες.

Κατά τα άλλα, σε αυτή τη «Γη της επαγγελίας» για… ελεύθερη διακίνηση ιδεών, που το μόνο που δεν έχουμε δει ακόμα, άλλα υποθέτουμε πως είναι θέμα χρόνου να γίνει και αυτό, είναι διαφημιστική εκστρατεία των οπαδών της επίπεδης γης, σχεδιάζεται θεσμικά μια ωμή παραβίαση της ιδιοσυγκρασίας των παιδικών ψυχών, με άλλοτε πρόωρες, άλλοτε άχρηστες και άλλοτε επικίνδυνες πληροφορίες, που θα συμπιεστούν με το έτσι θέλω, στα άγουρα παιδικά μυαλουδάκια.

Γη της επαγγελίας για διακίνηση κάθε ιδέας, πλην μίας. «Κατάπτυστης»… «εξωφρενικής»… «ανεπίτρεπτης»..:

«Μα είναι δυνατόν στον 21ο αιώνα να υπάρχουν συνέδρια που προστατεύουν ζωές; Τι Μεσαίωνας είναι αυτός…;»

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση: Ωμή προπαγάνδα πανσεξουαλισμού ετοιμάζει το Υπουργείο Παιδείας για τις αθώες παιδικές ψυχές, από την επόμενη σχολική χρονιά!».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εισαγωγή στο Άγιο Τριώδιο: Τα «αλητόπαιδα» μαζεύονται πίσω στη μάνα Εκκλησία

Εισαγωγή στο Άγιο Τριώδιο: Τα «αλητόπαιδα» μαζεύονται πίσω στη μάνα Εκκλησία

Ζητά η ψυχή από μόνη της να πάρει οξυγόνο Χριστού - Στην πιο ευλογημένη περίοδο του χρόνου, να εισέλθουμε με το ταπεινό πνεύμα του Τελώνη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Καύση νεκρών: Ελεεινό κείμενο του προέδρου Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας, ζητά από την Εκκλησία να αποδεχτεί τις αποτεφρώσεις!

Καύση νεκρών: Ελεεινό κείμενο του προέδρου Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας, ζητά από την Εκκλησία να αποδεχτεί τις αποτεφρώσεις!

Ο Αντώνης Αλακιώτης κατηγορεί την Εκκλησία για «μισαλλοδοξία» και «προσβολή νεκρού» επειδή δεν δέχεται να γίνεται ο άνθρωπος σκόνη!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τέμπη: Δεν ξεχνάμε, δεν αποπροσανατολιζόμαστε – Όσο ήταν έγκλημα η έκρηξη, τόσο ήταν και η σύγκρουση

Τέμπη: Δεν ξεχνάμε, δεν αποπροσανατολιζόμαστε – Όσο ήταν έγκλημα η έκρηξη, τόσο ήταν και η σύγκρουση

Σύγκρουση - έκρηξη - συγκάλυψη: Αυτό είναι το τρίπτυχο του εγκλήματος που δεν επιτρέπεται να αποσιωπηθεί σε κανένα από τα 3 μέρη του

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Για κάθε Άγγελο του κόσμου

Για κάθε Άγγελο του κόσμου

Ας αφήσουμε τις κατάρες στους ενόχους και τις υποκριτικές κατηγορίες στον Θεό - Τη συγγνώμη στον Άγγελο την οφείλουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εκτρώσεις: Φρίκη με τον ρατσισμό των πάνελ για τα αγέννητα ΑμΕΑ – «Να αφήνουμε τα μωρά με σύνδρομο Down και αυτισμό να γεννιούνται;»

Εκτρώσεις: Φρίκη με τον ρατσισμό των πάνελ για τα αγέννητα ΑμΕΑ – «Να αφήνουμε τα μωρά με σύνδρομο Down και αυτισμό να γεννιούνται;»

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τις αθλιότητες που ακούστηκαν σε εκπομπή του Alpha - Τύφλα να 'χει η ευγονική των Ναζί!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε άψογα για τις εκτρώσεις και το woke κατεστημένο έβγαλε αφρούς – Αυτή είναι η αλήθεια, σας αρέσει – δεν σας αρέσει!

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε άψογα για τις εκτρώσεις και το woke κατεστημένο έβγαλε αφρούς – Αυτή είναι η αλήθεια, σας αρέσει – δεν σας αρέσει!

Ακόμα και ένα παρατημένο μωρό έχει περισσότερη τύχη από ένα δολοφονημένο - Ο Άρης Σερβετάλης είπε τα πράγματα με το όνομά τους

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Μεγαλειώδης ξεσηκωμός για το έγκλημα στα Τέμπη: Ούτε στη Βόρεια Κορέα τέτοιο «μαύρο», αλλά το μήνυμα εστάλη και φέρνει σεισμό

Μεγαλειώδης ξεσηκωμός για το έγκλημα στα Τέμπη: Ούτε στη Βόρεια Κορέα τέτοιο «μαύρο», αλλά το μήνυμα εστάλη και φέρνει σεισμό

Οι ιστορικές συγκεντρώσεις εντός και εκτός Ελλάδας έδειξαν ότι ο Έλληνας έχει συνδέσει τη μοίρα της υπόθεσης των Τεμπών με τη δική του

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Επισκοπική «εκκλησία»: Να πώς καταντούν όσοι καταπατούν το Ευαγγέλιο  – Μια θλιβερή σέκτα που κανακεύει τα πάθη

Επισκοπική «εκκλησία»: Να πώς καταντούν όσοι καταπατούν το Ευαγγέλιο – Μια θλιβερή σέκτα που κανακεύει τα πάθη

Διαστροφή του Ευαγγελίου, ΛΟΑΤΚΙσμος, σκάνδαλα και απαξίωση - Την εκπρόσωπο αυτής της άθλιας «εκκλησίας» αποθέωσαν τα δυτικά μέσα

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Μαζική παρακολούθηση μέσω AI: Απόλυτος τεχνοφασισμός στην ΕΕ με νέο νόμο – Οι τρομακτικές θέσεις που στήριξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Μαζική παρακολούθηση μέσω AI: Απόλυτος τεχνοφασισμός στην ΕΕ με νέο νόμο – Οι τρομακτικές θέσεις που στήριξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Βιομετρική παρακολούθηση και εντοπισμό συναισθημάτων φέρνει ο νόμος AI Act - Η Ελλάδα είχε την πιο σκληροπυρηνική θέση για τη ψηφιακή χούντα που επιβάλλει η ΕΕ!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Αχρείοι έφτυσαν τον Κατσαντώνη, γιατί πρωτύτερα εμείς επιτρέψαμε να «φτύνουν» την ιστορία μας

Αχρείοι έφτυσαν τον Κατσαντώνη, γιατί πρωτύτερα εμείς επιτρέψαμε να «φτύνουν» την ιστορία μας

Άραγε πόσα ελληνόπουλα γνωρίζουν ποιος υπήρξε ο Κατσαντώνης; - Οι «αφορισμοί» είναι εύκολοι, αλλά για το κατάντημα αυτό φταίμε όλοι...

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Άγιος Αντώνιος: «Έρχεται καιρός που οι άνθρωποι θα τρελαθούν, και θα λένε τρελούς τους λογικούς» – Ήρθε αυτός ο καιρός – Τον ζούμε

Άγιος Αντώνιος: «Έρχεται καιρός που οι άνθρωποι θα τρελαθούν, και θα λένε τρελούς τους λογικούς» – Ήρθε αυτός ο καιρός – Τον ζούμε

Ο Άγιος Αντώνιος προέβλεπε την παράνοια της εποχής μας - Σήμερα που κάθε έννοια έχει διαστραφεί και η αλήθεια διώκεται σαν ψέμα

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ο Α.Γεωργιάδης φέρνει τον «Μεγάλο Αδερφό» στο ΕΣΥ με ηλεκτρονικά βραχιολάκια για τους ασθενείς στα επείγοντα!

Ο Α.Γεωργιάδης φέρνει τον «Μεγάλο Αδερφό» στο ΕΣΥ με ηλεκτρονικά βραχιολάκια για τους ασθενείς στα επείγοντα!

Θέλουν να μας σκανάρουν «για το καλό μας» - Αντί για προσλήψεις στο ΕΣΥ, ο Άδωνις φέρνει σύστημα παρακολούθησης τύπου «Όργουελ»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Μια εξαιρετική συνέντευξη του Μελ Γκίμπσον: «Οι Απόστολοι πέθαναν αντί να αρνηθούν την πίστη τους – Κανείς δεν πεθαίνει για ένα ψέμα»

Μια εξαιρετική συνέντευξη του Μελ Γκίμπσον: «Οι Απόστολοι πέθαναν αντί να αρνηθούν την πίστη τους – Κανείς δεν πεθαίνει για ένα ψέμα»

Ο Μελ Γκίμπσον μίλησε για τον πόλεμο που δέχτηκε από το σύστημα για τα «Πάθη του Χριστού» - «Τα ευαγγέλια είναι ιστορία που επαληθεύεται»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Απόψεις: Άγιος Ιωάννης : Ξεκρεμάστε από τα προσκυνητάρια τις εικόνες του Αγίου! Τον κατηγορείς ή τον ευλαβείσαι τελικά;

Άγιος Ιωάννης : Ξεκρεμάστε από τα προσκυνητάρια τις εικόνες του Αγίου! Τον κατηγορείς ή τον ευλαβείσαι τελικά;

Δημιουργεί ένα δίλημμα στο «σήμερα» ο βίος που είχε ο Άγιος Ιωάννης. Οι λάθος συλλογισμοί αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.

Απόψεις
Ελευθέριος Ανδρώνης: Οι «αστέρες» θάμπωσαν στα αποκαΐδια του Χόλιγουντ – Κάηκε η ματαιοδοξία της μεγάλης «Βαβυλώνας»

Οι «αστέρες» θάμπωσαν στα αποκαΐδια του Χόλιγουντ – Κάηκε η ματαιοδοξία της μεγάλης «Βαβυλώνας»

Με φρίκη παρακολουθούμε την ιστορία της Βαβέλ να επαναλαμβάνεται - Το Χόλιγουντ ταπεινώθηκε, αφού πρώτα πήρε θέση «θεού»

Ελευθέριος Ανδρώνης