Sportime

Άρης: Οι νομικές κινήσεις της ΚΑΕ μετά την «ψυχρολουσία» από ΕΕΑ

Τις επόμενες κινήσεις της μετά την «ψυχρολουσία» από την απόφαση της ΕΕΑ ετοιμάζει η ΚΑΕ Άρης.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Οι νομικές κινήσεις της ΚΑΕ μετά την «ψυχρολουσία» από ΕΕΑ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Άρης: Ψυχρολουσία επικρατεί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο μετά την απόφαση της ΕΕΑ και τον κίνδυνο που διατρέχει πλέον η ΚΑΕ Άρης με την αφαίρεση 5 έως 10 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Έτσι, ο Άρης ετοιμάζει τις επόμενες νομικές του κινήσεις όπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ στην επίσημη ανακοίνωση της.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν εκλήθη στις 2/8 οπότε και συνεδρίασε η Επιτροπή για να βγάλει την πρώτη απόφαση. Δε γνώριζε καν τα ονόματα των πιστωτών που παρενέβησαν στην Επιτροπή.

Κατά δεύτερον ακόμα και στην αίτηση θεραπείας – ανάκλησης και επαναφοράς των πραγμάτων στην προτέρα κατάσταση, η οποία εξετάστηκε σήμερα 31/8, και πάλι δεν κλήθηκε ο ΑΡΗΣ προκειμένου να εκθέσει τις θέσεις του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εξετάζει κάθε νόμιμη ενέργεια στην οποία μπορεί να προβεί επί του θέματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι φορείς του μπάσκετ (όπως και του βόλεϊ) έχουν ζητήσει από το αρμόδιο υπουργείο να υπάρχει διαφορετικό ποινολόγιο σε σχέση με το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης:

Άρης: Έληξε και επίσημα ο… συναγερμός

Άρης: Ήρθε στην Θεσσαλονίκη ο Κάμπερλαντ και ζήτησε να προπονηθεί!

Κυριάκος Μητσοτάκης: O… «γαλαζοαίματος» Πρωθυπουργός από το Γέιλ, δεν έχει καμία επαφή με τον Ελληνικό λαό!

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα