Sportime

Αρης: Και εγένετο το... τέταρτο ζευγάρι πατέρα - γιου σε ομάδα μπάσκετ!

Υπο τις οδηγίες του πατέρα του Βαγγέλη, θα προπονείται και θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Αγγέλου.

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Αρης: Και εγένετο το... τέταρτο ζευγάρι πατέρα - γιου σε ομάδα μπάσκετ!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Υπο τις οδηγίες του πατέρα του Βαγγέλη, θα προπονείται και θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Αγγέλου.

Μετά την παρουσία του στο Περιστέρι που συνοδεύτηκε με την επιστροφή της ομάδας στη Basket League, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, στον οποίο προπονητής είναι ο πατέρας του.

Ο αθλητής έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των δυτικών προαστίων και πλέον η βάση του θα είναι το “Nick Galis Hall”, στη Θεσσαλονίκη.

Αλλες τρεις φορές έχουν βρεθεί στην ίδια ένας πατέρας με το γιο του. Πρόκειται για τους Ντράγκαν και Ντούσαν Σάκοτα, Κώστα και Γιώργο Διαμαντόπουλο, Παναγιώτη και Δημήτρη Γιαννάκη.

http://www.sportime.gr/olympiakos-bc/115820/o-olympiakos-fetos-thelei-na-zisei-apo-to-triponto/

http://www.sportime.gr/basket/nba/116362/to-nba-einai-stin-afriki-pics-vid/

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα