Sportime

Άρης - Λεβερκούζεν: Σαν σήμερα ο πρώτο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι (vid)

Σπύρος Βασιλείου 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης - Λεβερκούζεν: Σαν σήμερα ο πρώτο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πέρασαν 28 χρόνια από τις 28 Φεβρουαρίου του 1991, μια μέσα σαν σήμερα δηλαδή, όταν ο Άρης υποδέχτηκε την Λεβερκούζεν στο Αλεξάνδρειο για το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης.

Μόνο που το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε μια ιδιαιτερότητα. Δεν υπήρχαν θεατές. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Άρης έπαιζε σε άδειο γήπεδο λόγω τιμωρίας.

Οι «κίτρινοι» είχαν τιμωρηθεί από τη FIBA με τρεις αγωνιστικές καθώς στις 14 Φεβρουαρίου, στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, και ενώ έχαναν, έσβησαν ξαφνικά τα φώτα και δημιουργήθηκαν επεισόδια.

Ο Άρης επικράτησε των Γερμανών με 133-117 αλλά στο τέλος της σεζόν δεν κατάφερε να προκριθεί για τέταρτη διαδοχική σεζόν στο Final-4.

ΑΡΗΣ (Λέσιτς): Γκάλης 41 (1), Γιαννάκης 28 (3), Σέλερς 34 (2), Σόμπιν 25, Λυπηρίδης 5, Αγγελίδης 8, Βουρτζούμης 2, Δοξάκης.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Μπάουερμαν): Ουίλερ 19 (1), Τ. Τζόνσον 19 (1), Χάρνις 27 (1), Μπένκε 2, Κ. Τζόνσον 28 (2), Βελπ 14, Μπεκ 8, Ντόιστερ.

Δείτε εδώ όλη την αναμέτρηση

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague Ατζέντα Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Σπύρος Βασιλείου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα