Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Άρης: Τελεσίγραφο από Τσάλμερς και Σούλερ

Οι Μάριο Τσάλμερς και Τζαμάλ Σούλερ ενημέρωσαν τη διοίκηση του Άρη ότι δε θα αγωνιστούν αν δεν πληρωθούν τα οφειλόμενα του Νοεμβρίου

Νίκος Μπουρλάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Τελεσίγραφο από Τσάλμερς και Σούλερ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Οι Μάριο Τσάλμερς και Τζαμάλ Σούλερ ζήτησαν από τη διοίκηση του Άρη και ξεκαθάρισαν ότι αν δεν εξοφληθούν άμεσα τα χρήματα που τους οφείλονται για τον Νοέμβριο, δεν θα αγωνιστούν κόντρα στο Περιστέρι!

Νέα προβλήματα στον Άρη με τους Τσάλμερς και Σούλερ να ανοίγουν νέο κύκλο αμφιβολιών. Πάντως οι δύο παίκτες έλαβαν την υπόσχεση ότι θα πληρωθούν εντός των ημερών. Και σίγουρα πριν από τον αγώνα με το Περιστέρι (Σάββατο 9/1).

Μάλιστα υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα γίνουν πληρωμές προς όλους τους παίκτες. Ένα θέμα με πληρωμές είχε δημιουργηθεί και πριν από λίγο καιρό, αλλά τελικά το ζήτημα τακτοποιήθηκε.

Πάντως ο Τσάλμερς ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Σούλερ έμεινε εκτός αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον Ιωνικό. Εκτός δράσης παραμένουν οι (επίσης τραυματίες) Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς και Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μπουρλάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα