Sportime

Άρης: «Τέλος» η υπόθεση Καββαδά - δύο ακόμα σκόπελοι για την «απελευθέρωση»

Ο Άρης μείωσε τα ban του σε δύο, καθώς συμφώνησε με τον Βασίλη Καββαδά, για την υπόθεση του, μένουν Τζένκινς και Σανικίτζε

Γιώργος Διπλοΐδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: «Τέλος» η υπόθεση Καββαδά - δύο ακόμα σκόπελοι για την «απελευθέρωση»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Άρης συμφώνησε με τον Βασίλη Καββαδά, για το χρέος προς το πρόσωπο του και πλέον θα απαλλαχθεί από το ban, της περίπτωσης του.

Ηρακλής- Άρης 82-91: Στα φιλικά είναι αήττητος!, όπως έγραψε το Sportime, για την ομάδα που προπονεί ο Γιάννης Καστρίτης.

Στα εξωαγωνιστικά υπάρχει επίσης, μία ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη, καθώς οι «Κιτρινόμαυροι» τα βρήκαν σε όλα με την πλευρά του Βασίλη Καββαδά, για την λύση της δικής του υπόθεσης και την άρση του σχετικού ban.

Πλέον μένουν δύο υποθέσεις ban για να λυθούν, ώστε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, να μπορέσει να ανακοινώσει και επίσημα αλλά και να χρησιμοποιήσει τους νέους παίκτες, με τους οποίους συμφώνησε.

Οι δύο υποθέσεις που μένουν ανοιχτές είναι με τον Μάικλ Τζένκινς και τον Βίκτορ Σανικίτζε. Με τους οποίους όπως γίνεται γνωστό από την ΚΑΕ Άρης, υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η άκρη σύντομα, καθώς δεν αργεί η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιώργος Διπλοΐδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα