Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

«Πάνοπλος» για τον «τελικό» με τον Πανιώνιο ο Άρης

Πλήρης προπονήθηκε την Παρασκευή (6/12) ο Άρης ενόψει του κυριακάτικου (8/12) εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο για τη 10η αγωνιστική.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
«Πάνοπλος» για τον «τελικό» με τον Πανιώνιο ο Άρης
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με τους Διαμαντή Σλαφτσάκη και Κώστα Βλάσιο να προπονούνται κανονικά, ο Άρης συνέχισε την Παρασκευή (6/12) την προετοιμασία του για το άκρως σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (Κυριακή 8/12, 17:00, ΕΡΤ3), για τη 10 αγωνιστική.

Θυμίζουμε ότι ο Σλαφτσάκης ταλαιπωρείται από ένα κάταγμα στη μύτη το οποίο αποκόμισε από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με το Ρέθυμνο. Στον Έλληνα φόργουορντ έχει γίνει ανάταξη από το ιατρικό τιμ και θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Πανώνιο, φορώντας ειδική μάσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα «χρόνια πολλά» της ΚΑΕ Άρης στον τεράστιο Νίκο Γκάλη

Οσον αφορά τον Βλάσιο ο 18χρονος πλέι μέικερ αντιμετώπισε μια ίωση όμως την ξεπέρασε και έτσι και αυτός θα αγωνιστεί κανονικά.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (6/12) ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε έμφαση στην τακτική, ενώ το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο (7/12), με μια προπόνηση το μεσημέρι.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στηνσελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα