Sportime

Άρης: Ανεβάζουν «στροφές» Ματίγια και Γκαρσία

Φορτσάρει ο Άρης για την έναρξη των πλέι οφ, καλύτερα οι Ματίγια και Γκαρσία, Μήτρογλου, Κάτσε και Γκάνεα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Ανεβάζουν «στροφές» Ματίγια και Γκαρσία
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Φορτσάρει ο Άρης για την έναρξη των πλέι οφ, καλύτερα οι Ματίγια και Γκαρσία, Μήτρογλου, Κάτσε και Γκάνεα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Άρης προετοιμάζεται ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 1.

Στα της προπόνησης οι Γκαρσία και Ματίγια συμμετείχαν σε μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Στον αντίποδα, οι Κώστας Μήτρογλου, Έργκους Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον προσαγωγό, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ Άρης

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ταχυδύναμη, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι σε μικρούς χώρους με μπάλα για το δεύτερο γκρουπ) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο «στροφές» και να συμμετέχουν σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης.

Στον αντίποδα, οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκυς Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον προσαγωγό, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο»».

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα