Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Άρης: Εκτίει με Λαμία ο Σάκιτς

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Εκτίει με Λαμία ο Σάκιτς
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας (21/12) οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έκαναν ενεργητική αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, δύναμη και παιχνίδια με μπάλα).

Την Τρίτη (22/12) το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», η οποία θα είναι η τελευταία πριν από τα Χριστούγεννα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής (27/12).

Σημειώνεται ότι ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο Λαμία-Άρης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μισό εκατομμύριο επισκέπτες στο sportime.gr την Κυριακή! Συνεχίζουμε…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα