Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Άρης: Ένα βήμα πριν την άρση του ban!

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Ένα βήμα πριν την άρση του ban!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Άρης κατέβαλλε τα οφειλομενα στους Σιστόν, Ούμπιδες και Μαγκντανέλα για την υπόθεση του ban, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι επαφές και με τον Πορτίγια.

Η ΠΑΕ Άρης λύνει σταδιακά τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί με παίκτες οι οποίοι είχαν να λαμβάνουν ποσά από τους «κιτρινόμαυρους» προκειμένου να αρθεί το ένα ban, κάτι απαραίτητο για να έχει το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών.

Έτσι οι Θεσσαλονικείς τελείωσαν οριστικά με τις υποθέσεις των Ούμπιδες, Μαγκνταλένα και Σιστόν, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει άμεσα και με τον Πορτίγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Διάψευση για τη συνάντηση Χαριστέα-Καρυπίδη-Τουμαζάτου

Ο τελευταίος αποδεικνύεται και η πιο δυσκολη υπόθεση καθώς οι απαιτήσεις του ξεπέρασαν κάθε όριο.

Συγκεκριμένα ενώ ταπτα δεδουλευμένα του κυμαίνονται στα 80.000 ευρώ, εκεινος απαιτεί το συνολικο σχεδον ποσό από τα υπόλοιπα χρόνια του συμβολαίου του (που διεκόπη) δηλαδη 350.000 ευρώ! Και μάλιστα το ήθελε μετρητά αρνούμενος να του καταβληθεί σε δόσεις όπως ζήτησε η ΠΑΕ Άρης.

Εξάλλου αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό που πρόκειται να καλύψει ο Θόδωρος Καρυπίδης, μαζί με τα πρόστιμα και τα παράβολα του CAS ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα