Sportime

Άρης: Πέταξε για Μπρέσια και ...τρέχει για δύο μεταγραφές

Προετοιμασία στην Ιταλία και άμεση ενίσχυση στην άμυνα.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Οι τελευταίες εξελίξεις από την προετοιμασία του Άρη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Άρης αναχώρησε στις 07:00 για την Ιταλία. Η ομάδα θα παραμείνει κοντά στην Μπρέσια μέχρι τις 31 Ιουλίου, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλει να δουλέψει στην τακτική και στη φυσική κατάσταση. Παράλληλα, θα δοκιμάσει τους παίκτες του απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

Το πρώτο μεγάλο τεστ θα γίνει στις 26 Ιουλίου, στις 11:30, απέναντι στην Αταλάντα. Στις 30 Ιουλίου, στις 19:00, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη Μόντσα. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επίσης φιλικά με τον Πανσερραϊκό και τη Νάπολι.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ντέλε Μπασίρου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα και να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις.

Το βασικό πρόβλημα βρίσκεται στην άμυνα.

Ο Φαμπιάνο είναι ο μοναδικός έτοιμος κεντρικός αμυντικός. Ο Γένσεν χρησιμοποιείται αναγκαστικά ως στόπερ, ενώ για το αριστερό άκρο υπάρχει αυτή τη στιγμή ο νεαρός Αντωνιάδης.

Γι’ αυτό ο Άρης αναζητά άμεσα έναν στόπερ και έναν αριστερό μπακ. Οι επαφές με συγκεκριμένους παίκτες φέρονται να έχουν προχωρήσει.

Στόχος είναι οι δύο μεταγραφές να ολοκληρωθούν γρήγορα, ώστε οι νέοι παίκτες να προλάβουν σημαντικό μέρος της προετοιμασίας στην Ιταλία.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα