Sportime

Άρης: Τα συλλυπητήρια των «κίτρινων» για τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο (pics)

Αλέξανδρος Κωτάκης 2 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Τα συλλυπητήρια των «κίτρινων» για τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο (pics)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τον χαμό του Λεωνίδα Παπαδόπουλου θρηνεί το οπαδικό κίνημα του Άρη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό φίλαθλο σε όλους, ο οποίος υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Super -3.

Φυσικά σύσσωμη η οικογένεια του Άρη εξέδωσε συλλυπητήριες ανακοινώσεις, όπως η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης, ενώ εκτός από τον Super-3, ανακοίνωσε εξέδωσαν και οι Ιερολοχίτες.

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία του Λεωνιδα Παπαδόπουλου θα γίνει την Τετάρτη (11/3) στις 11:30 το πρωί στον Αγ. Γεώργιο Πανοράματος.

Σημαντική λεπτομέρεια που δείχνει το ήθος του εκλιπόντος και της οικογένειάς του σύμφωνα με την επιθυμία της αντί για κατάθεση στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στον σύλλογο «Λάμψη» (Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες).

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο χαμό του Λεωνίδα Παπαδόπουλου. Ενός ανθρώπου που αγαπούσε όσο λίγοι τον ΑΡΗ, που ταξίδεψε για την ομάδα σε όλη τη γη και σήμερα Δευτέρα (09/03) έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Το βέβαιο είναι ότι ο ΑΡΗΣ έχασε έναν από τους πιο πιστούς φίλους του. Επίσης βέβαιο είναι ότι η κερκίδα του ΑΡΗ εκεί ψηλά έχει πλέον ακόμα μία δυνατή φωνή.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λεωνίδα και της ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...».

◾Τόσο νωρίς, τόσο άδικα… 🕯Λεωνίδα, καλό ταξίδι… #ARISFC #RIP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις 9 Μάρ, 2020 στις 11:33 πμ PDT

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΡΗΣ BC Μπάσκετ Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα