Sportime

Δολοφονία Άλκη: Το λευκό τριαντάφυλλο που εναπόθεσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς στη μνήμη του 19χρονου

Ένα λευκό τριαντάφυλλο εναπόθεσε για τη μνήμη του Άλκη Καμπούν, ο Μαργαρίτης Σχοινάς, στο άτυπο μνημείο στην περιοχή Χαριλάου.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Δολοφονία Άλκη: Ένα λευκό τριαντάφυλλο εναπόθεσε για τη μνήμη του Άλκη Καμπούν, ο Μαργαρίτης Σχοινάς, στο άτυπο μνημείο στην περιοχή Χαριλάου.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Δολοφονία Άλκη: Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς. Ένας από τους λόγους ήταν προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια από χούλιγκανς πριν από λίγα 24ωρα.

Έτσι ο κ. Σχοινάς βρέθηκε στο σημείο που έγινε η δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη, που είναι κοντά στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ έκανε και την παρακάτω ανάρτηση.

«Ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στη μνήμη του Άλκη σήμερα στο Χαριλάου. Οι πολλοί που αγαπάμε και υπηρετούμε τον αθλητισμό είμαστε πιο δυνατοί. Η βία, ο φανατισμός και το μίσος των λίγων δε θα μας λυγίσουν», ήταν το μήνυμα που έγραψε στο προφίλ του στο Twitter.

Ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στη μνήμη του Άλκη σήμερα στο Χαριλάου.

Οι πολλοί που αγαπάμε και υπηρετούμε τον αθλητισμό είμαστε πιο δυνατοί.

Η βία, ο φανατισμός και το μίσος των λίγων δε θα μας λυγίσουν. pic.twitter.com/5Ul29dqKVU

— Margaritis Schinas (@MargSchinas) February 5, 2022

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime Κοινωνία Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα