Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026
Sportime

Νέο σοκ στον Άρη με Κωνσταντινίδη!

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης υπέστη συνδεσμική κάκωση στο γόνατο και θα λείψει για μεγάλο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Νέο σοκ στον Άρη με Κωνσταντινίδη!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στάθηκε τελικά εξαιρετικά άτυχος μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, καθώς ενδέχεται να λείψει από 2 έως 8 μήνες!

Οι εξετάσεις του αμυντικού του Άρηέδειξαν ότι έχει υποστεί συνδεσμική κάκωση στο γόνατο και τα νέα είναι δυσάρεστα. Οι επιλογές που έχει ο νεαρός είναι δύο. Η μία είναι να μπει για χειρουργείο, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει πάνω από έξι μήνες και ενδεχομένως μέχρι και οκτώ.

Η δεύτερη επιλογή είναι να κάνει θεραπευτική αγωγή, η οποία θα τον κρατήσει εκτός για σχεδόν δύο μήνες και μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψει νέο μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ακόμη δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, κάτι που θα συμβεί έπειτα από συζήτηση και με τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, ώστε να προχωρήσει γρήγορα σε μία από τις δύο επιλογές που έχει.

http://www.sportime.gr/aris-fc/243381/aris-ektos-gia-deka-meres-o-veleth/

http://www.sportime.gr/parafootball/243095/aris-oyte-eyro/

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα