Sportime

Μποροβήλος: «Αν δεν μπορέσει ο Κλάτενμπεργκ ας φέρουμε κάποιον από τη Σελήνη»

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Μποροβήλος: «Αν δεν μπορέσει ο Κλάτενμπεργκ ας φέρουμε κάποιον από τη Σελήνη»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος, για τον ερχομό του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τη θέση που θα αναλάβει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης παραχώρησε συνέντευξη στο «Metropolis», όπου ρωτήθηκε για την αναδιάρθρωση και το ρόλο του αρχιδιαιτητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστέρας Τρίπολης: Αυτό είναι το νέο έμβλημα (pic)

Σε 4-5 εβδομάδες θα ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα και εμείς δεν ξέρουμε για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε. Η Λίγκα θέλει 14 ομάδες και πάλι και του χρόνου. Εμείς σαν Αστέρας θέλουμε να παίζουμε σε ένα Πρωτάθλημα με λίγες ομάδες, αφού τα προβλήματα είναι τεράστια κι όταν σε μία κατηγορία αγωνίζονται πολλοί, τότε υπάρχουν και περισσότερες ασθένειες», είπε αρχικά.

Ενώ συνέχεια ο Γιώργος Μποροβήλος για τον Κλάτενμπεργκ: «Μεγάλο όνομα που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο. Όταν ένας διαιτητής με αυτό το βιογραφικό και ερχόμενος από το καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου δεν μπορεί να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε πρέπει να φέρουμε κάποιον από τη Σελήνη».

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα