Ατρόμητος: Έμειναν εκτός οι Βασιλακάκης, Κιβρακίδης
Ο Ατρόμητος δεν θα έχει τους Βασιλακάκη, Κιβρακίδη κι φυσικά τον Ουγκράι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έχοντας τις γνωστές απουσίες των τελευταίων εβδομάδων.
Εκτός πλάνων είναι ο Ουγκράι, που έχει υποστεί ένα διάστρεμμα και θα μείνει τουλάχιστον για ακόμη δύο εβδομάδες εκτός υποχρεώσεων.
Εκτός έμειναν και Βασιλακάκηςκαι Κιβρακίδης. Ο πρώτος προπονήθηκε τις τελευταίες δύο μέρες, όμως έχει μείνει έξω για μεγάλο διάστημα και δεν είναι στο απαιτούμενο επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Ο Κιβρακίδης είχε μία ίωση, αλλά επίσης έχασε πολλές προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας και γι’ αυτό ο Κάναντι τον άφησε εκτός αποστολής.
Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (24/11), ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι 19 εξής ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Γιαννούλης, Γαρουφαλιάς, Στρούγγης, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Μπουσούλατζιτς.
http://www.sportime.gr/parafootball/200878/echei-megali-perasi-o-koyloyris/
http://www.sportime.gr/podosfairo/superleague/201085/super-league-k19-atromitos-olympiakos-6-2/
