Ατρόμητος: Τελείωσε του Ντάνι Γκαρθία - Από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι
Ο Ντάνι Γκαρθία είναι και επίσημα παίκτης του Ατρομήτου, με τον Ισπανό μέσο να συνεχίζει την καριέρα του στο Περιστέρι με το Νο14.
Ο Ντάνι Γκαρθία είναι και επίσημα παίκτης του Ατρομήτου, με την ομάδα του Περιστερίου να ολοκληρώνει μία μεταγραφή που προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στη μεσαία γραμμή της.
Ο 36χρονος Ισπανός μέσος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και συνεχίζει την καριέρα του στην Ελλάδα, με τον Ατρόμητο να τον παρουσιάζει με χαρακτηριστικό τρόπο: «Από το Champions League στο Περιστέρι!».
Ο Ντάνι Γκαρθία έχει περισσότερες από 570 επαγγελματικές συμμετοχές στην καριέρα του, έχει κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό και την Αθλέτικ Μπιλμπάο και μετρά δέκα συμμετοχές στο Champions League.
Στον Ατρόμητο θα φορέσει τη φανέλα με το Νο14, με τους Περιστεριώτες να ποντάρουν στην προσωπικότητα και στις παραστάσεις ενός ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πλέον καλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.
Για τον Ντάνι Γκαρθία ανοίγει έτσι ένα νέο κεφάλαιο, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στον Ολυμπιακό.
