Sportime

«Τελεσίγραφο» ο Παντελίδης: «Αν κάποιοι συνεχίσουν έτσι, θα πάνε σπίτι τους»

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
«Τελεσίγραφο» ο Παντελίδης: «Αν κάποιοι συνεχίσουν έτσι, θα πάνε σπίτι τους»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τον Άρη και ο Σάββας Παντελίδης φρόντισε να στείλει μήνυμα σε κάποιους παίκτες που τους θεωρεί αδιάφορους.

Μετά το Άρης-Ατρόμητος 3-0, ο Σάββας Παντελίδης σχολίασε πως για ορισμένους παίκτες της ομάδας τα επόμενα ένα ή δύο ματς θα είναι η τελευταία τους ευκαιρία.

«Τι δεν πήγε καλά… Στο πρώτο ημίχρονο τακτικά ήμασταν καλά, αλλά με μία λάθος τοποθέτηση και ένα διώξιμο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς. Το σκορ δείχνει εν μέρει την εικόνα του αγώνα διότι ο Αρης έκανε γκολ τις φάσεις του. Εμείς δεν είχαμε θάρρος. Τα επόμενα ένα με δύο παιχνίδια θα είναι τελευταία ευκαιρία για κάποια παιδιά. Αλλιώς θα πάνε σπίτια τους…», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Παντελίδης στη NOVA.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΑΡΗΣ Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα