Sportime

Πήρε Αυτζή ο Ολυμπιακός

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Πήρε Αυτζή ο Ολυμπιακός
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Την απόκτηση της Μαρίας Αυτζή για την ερχόμενη σεζόν ανακοίνωσε τη Δευτέρα (25/06) ο Ολυμπιακός.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πειραιωτών συνέχισε τον σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς. Μετά την ανανέωση με την Εβίνα Σταμάτη οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν την έναρξη συνεργασίας με την 28χρονη γκαρντ.

Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Αυτζή. Η Ελληνίδα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 18/03/1990), έχει ύψος 1,72μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Προηγούμενες ομάδες

2009-13 ΠΑΟΚ

2013-14 Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

2014-16 Παναθηναϊκός

2016-17 Κρόνος Αγίου Δημητρίου

2017-18 ΓΑΣ Καλυβίων

Η Μαρία Αυτζή δήλωσε στο www.olympiacossfp.gr:

«Μία καινούρια σελίδα στην καριέρα μου ανοίγει και είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει αυτό. Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα και είμαι ευτυχισμένη που θα παίζω με την φανέλα του την επόμενη σεζόν. Έπειτα από τη χρονιά με τα Καλύβια, ήθελα ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου και ο Ολυμπιακός ήταν αυτό που ακριβώς έψαχνα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο παρκέ και να γίνω η παίκτρια που χρειάζεται ανά πάσα ώρα και στιγμή το τεχνικό τιμ. Η περσινή χρονιά μου δίδαξε πολλά, έχω όρεξη για προπόνηση και μετά από την άνοδο στην Α1 με τα Καλύβια, θέλω τίτλους με την καινούρια μου ομάδα στην Ελλάδα και μία θετική πορεία στην Ευρώπη».

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα