Sportime

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγές στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Basket League και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Λαύριο.

Μαντώ Καψάλη 1 λεπτά ανάγνωσης
Το σίγουρο είναι ότι μια ομάδα θα υποβιβαστεί από την Basket League με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια κι αυτό δεν αλλάζει.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής, οι οποίες αφορούν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Λαύριο, αλλά και σε αυτό του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού μετατέθηκε για την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 19:30 και όχι τη Δευτέρα όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Ενώ ο αγώνας ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΠΑΟΚ στην Πάτρα θα μεταδοθεί από το ERTFlix και όχι από την ΕΡΤ3.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Λόγω των αυξημένων μέτρων αστυνόμευσης που θα ληφθούν την προσεχή Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου για την επίσκεψη στην Αθήνα του Πάπα Φραγκίσκου και της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η συνάντηση Παναθηναϊκός– Λαύριο για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 7/12 με ώρα έναρξης τις 19:30, αντί για την Δευτέρα 6/12 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η αυριανή (4/12, 17:00) αναμέτρηση Απόλλωνας Πάτρας – ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από τo ΕΡΤ Sports ERT Flix αντί για την ΕΡΤ3 που είχε ανακοινωθεί αρχικά».

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαντώ Καψάλη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα