ΑΕΚ BC

Λιμνιάτης: «Ήταν θέμα ημέρας και ικανότητας»

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από το Περιστέρι και στις δηλώσεις του ο βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης, στάθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση. Αρχικά ο Λιμνιάτης τόνισε: «Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα αρκετά σοβαρή με αρχές, που για το διάστημα που βρισκόμαστε είναι σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας συν ότι...
Λιμνιάτης: «Ήταν θέμα ημέρας και ικανότητας»

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από το Περιστέρι και στις δηλώσεις του ο βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης, στάθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση.

Αρχικά ο Λιμνιάτης τόνισε: «Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα αρκετά σοβαρή με αρχές, που για το διάστημα που βρισκόμαστε είναι σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας συν ότι αποτελείται από παιδιά με εμπειρία Έλληνες και ξένους με εικόνα και παραστάσεις από το πρωτάθλημα. Έχει και πολύ καλό σταφ. Για 12 λεπτά μέχρι να πάρουμε τη διαφορά ήμασταν παγιδευμένοι στον τρόπο του Περιστερίου.

Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μία πάσα, δεν είχαμε κυκλοφορία. Παρά τη διαφορά, ο τρόπος που λειτουργούσαμε δεν ήταν αυτός που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος κάθε φορά που ξεφεύγαμε το Περιστέρι απαντούσε. Δεν λειτουργήσαμε όπως πρέπει για να κρατήσουμε το σκορ και δώσαμε την ευκαιρία στο Περιστέρι να επανέλθει.

Ήταν θέμα μέρας και ικανότητας, αλλά και μεγάλα σουτ που το Περιστέρι τα είχε. Ο Σμιθ στο τέλος πέτυχε εύκολο λέι απ στο τέλος».

Για το λέι απ του Σμιθ στην παράταση: «Αν προσέξατε ο Χάρης ήταν πάνω του, αλλά ο Χάρης στο ξεμαρκάρισμα είχε πέσει πάνω του. Έτσι είχε πλεονέκτημα να τρέξει το γήπεδο. Εμείς είχαμε μιλήσει στο τάιμ άουτ να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση με αλλαγές. Η ατυχία για εμάς ήταν πως έπεσε ο Χάρης κάτω. Σκόραρε πάνω στην αλλαγή και έτσι χάσαμε».

Για την επίθεση της ΑΕΚ στο τέλος της παράτασης: «Είχαμε πει ότι θα πάμε σε επίθεση με αλλαγή, να χτυπήσουμε τον Χάτσερ. Θέλαμε να πάμε στο ένας εναντίον ενός. Αποφασίσαμε πιο νωρίς. Αυτά συμβαίνουν».

Για την διαιτησία: «Δεν είναι δουλειά μου να το σχολιάσω. Θα σχολιαστεί από αυτούς που πρέπει σε τέτοιες καταστάσεις».

Για το αν υπάρχει plan b στην ΑΕΚ ο Λιμνιάτης είπε: «Η ομάδα δουλεύει. Οι ομάδες του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν έχουν μονόπλευρη ανάπτυξη και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα και η φιλοσοφία του σταφ. Δεν θεωρώ πως δεν υπάρχει τέτοια κατάσταση. Εμείς δημιουργούμε ώστε να μην είναι προβλέψιμη η ομάδα. Το αποτέλεσμα βγάζει και τα ανάλογα συμπεράσματα».

Για την κατάσταση του Σλότερ: «Ήμασταν άτυχοι σε αυτό το κομμάτι. Χτύπησε στην Πορταριά υπέστη θλάση στον δικέφαλο και γι αυτό ήταν μεγάλο το διάστημα αποχής και υπήρχε ο κίνδυνος να τον χάσουμε περισσότερο. Σιγά σιγά θα μας δώσει κάποια πράγματα και περιμένουμε να τα δούμε με τον τρόπο που δουλεύουμε».

Για το 1-3 της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με στόχους. Αυτό το ξεκίνημα που έχουμε μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Η ομάδα έχει αρχή μέση και τέλος και θα έρθει και αυτό που επιθυμούμε όλοι μας»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: ΑΕΚάρα για φίλημα, πάτησε τη Ναντέρ 104-69 και προκρίθηκε στο Final 4

ΑΕΚάρα για φίλημα, πάτησε τη Ναντέρ 104-69 και προκρίθηκε στο Final 4

Μεγάλη ΑΕΚ, διέλυσε τη Ναντέρ και προκρίθηκε στο Final 4, που θα το διοργανώσει κιόλας

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Η ΑΕΚ θα πάει σε τρίτο ματς για την πρόκριση στο Final 4

Η ΑΕΚ θα πάει σε τρίτο ματς για την πρόκριση στο Final 4

Η ΑΕΚ έχασε στη Γαλλία και θα παίξει στην Αθήνα την πρόκριση στο Final 4

Μπάσκετ
Μπάσκετ: ΑΕΚΑΡΑ για Final 4

ΑΕΚΑΡΑ για Final 4

Η ΑΕΚ έκανε το 1-0 στα προημιτελικά του Champions League στο μπάσκετ

Μπάσκετ
Μεταδόσεις: ΑΕΚ – Άρης: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

ΑΕΚ – Άρης: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα ΑΕΚ - Άρης.

Μεταδόσεις
Μπάσκετ: «Φούντωσε» το Twitter με το «ροντέο» στο Προμηθέας – ΑΕΚ και την Τσαρούχα

«Φούντωσε» το Twitter με το «ροντέο» στο Προμηθέας – ΑΕΚ και την Τσαρούχα

Πώς σχολιάστηκαν στο Twitter τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Προμηθέας - ΑΕΚ με την ένταση και τις διακοπές που επικράτησαν

Μπάσκετ
Μεταδόσεις: Προμηθέας – ΑΕΚ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Προμηθέας – ΑΕΚ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα Προμηθέας - ΑΕΚ.

Μεταδόσεις
Μπάσκετ: Η στιγμή που ένας οπαδός της ΑΕΚ βρίζει τον Μπαρτζώκα και εκείνος γυρίζει και τον κοιτάζει!

Η στιγμή που ένας οπαδός της ΑΕΚ βρίζει τον Μπαρτζώκα και εκείνος γυρίζει και τον κοιτάζει!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στοχοποίησαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ, αλλά ο Αταμάν εστίασε στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ, αλλά ο Αταμάν εστίασε στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας, αλλά την περσινή χρονιά αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε»

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 94-74: Άνετα οι πράσινοι, με σούπερ Λορέντζο Μπράουν

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 94-74: Άνετα οι πράσινοι, με σούπερ Λορέντζο Μπράουν

Ο Παναθηναϊκός «πάτησε γκάζι» στο 2ο και το 3ο δεκάλεπτο, φτάνοντας έτσι σε άνετη νίκη επί της ΑΕΚ με 94-74.

Μπάσκετ