Sportime

Άρης μεταγραφές: Θέλει και τους δύο Αντετοκούνμπο ο Σπανούλης!

Ο Άρης συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη ενόψει της νέας εποχής με τον Βασίλη Σπανούλη και στο μεταγραφικό πλάνο βρίσκονται δύο πολύ γνωστά ελληνικά ονόματα.

Απόστολος Γεωργιάδης 2 λεπτά ανάγνωσης
Ο Άρης εξετάζει σοβαρά τις περιπτώσεις των Κώστα και Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ περιμένει και την απόφαση του Αμίν Νουά.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Άρης συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και οι μεταγραφές που εξετάζονται δείχνουν ξεκάθαρα τις φιλοδοξίες που υπάρχουν μετά την έλευση του Βασίλη Σπανούλη.

Στο επίκεντρο βρίσκεται αρχικά ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και αποτελεί μία περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κρατήσουν ζωντανή. Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μετά το τέλος των τελικών της GBL, όταν θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και στον Ολυμπιακό για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Την ίδια στιγμή, ολοένα και περισσότερο έδαφος κερδίζει ένα ακόμη πιο ηχηρό σενάριο. Αυτό της πιθανής συνεργασίας με τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του Άρη λειτουργεί ως ισχυρό δέλεαρ για πολλούς Έλληνες παίκτες και δεν είναι λίγοι όσοι θεωρούν πως ο διεθνής φόργουορντ θα εξετάσει πολύ σοβαρά ένα τέτοιο πρότζεκτ.

Στη Θεσσαλονίκη άλλωστε υπάρχει η αίσθηση πως μετά το τέλος των τελικών αρκετοί Έλληνες παίκτες των δύο «αιωνίων» θα επανεκτιμήσουν το μέλλον τους, ειδικά όσοι δεν έχουν τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούν. Για αυτό και ο Άρης παρακολουθεί στενά κάθε πιθανή ευκαιρία που μπορεί να προκύψει στην αγορά.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό κεφάλαιο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό αποτελεί και ο Αμίν Νουά. Ο Γάλλος φόργουορντ παραμένει μία από τις βασικές προτεραιότητες των ανθρώπων της ομάδας, ωστόσο το ενδιαφέρον που υπάρχει από συλλόγους της Euroleague έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Η Βιλερμπάν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωσή του, ενώ ο παίκτης διατηρεί όρο αποδέσμευσης για ομάδα Euroleague μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Στον Άρη θα ήθελαν να γνωρίζουν πολύ νωρίτερα τις τελικές του προθέσεις, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και να ενεργοποιηθεί εγκαίρως το εναλλακτικό πλάνο.

Ο Άρης χτίζει ήδη το ρόστερ της νέας εποχής και οι περιπτώσεις των Κώστα και Θανάση Αντετοκούνμπο δείχνουν το μέγεθος των φιλοδοξιών που υπάρχουν. Την ίδια ώρα, η υπόθεση του Αμίν Νουά παραμένει ανοιχτή και ενδέχεται να επηρεάσει σημαντικά τις επόμενες κινήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Αθλητικά νέα

Λεβαδειακός: Ανάρτηση – έπος για τον Παπαδόπουλο και την αθέτηση της συμφωνίας! (vid)

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Άουγκσμπουργκ για Γιαννούλη! Λίγο πάνω από τα… μισά η πρόταση του ΠΑΟΚ!

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ BC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Απόστολος Γεωργιάδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα