Άρης – Σπανούλης: Η «βόμβα» που έγινε… Πρωταπριλιάτικο
Ο Άρης μπλέχτηκε σε ένα πρωταπριλιάτικο σενάριο με τον Βασίλη Σπανούλη, όμως τέτοια θέματα δεν προσφέρονται για αστεία.
Ο Άρης δεν είναι ομάδα για να γίνεται μέρος πρωταπριλιάτικων σεναρίων. Και όμως, η «είδηση» για συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη κυκλοφόρησε, προκάλεσε ενθουσιασμό και τελικά αποδείχθηκε… αστείο.
Με άλλα λόγια, για λίγες ώρες δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν τη μεγάλη κίνηση, φέρνοντας έναν από τους πιο εμβληματικούς ανθρώπους του ελληνικού μπάσκετ στον πάγκο τους.
Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που το πίστεψαν. Διότι ένα τέτοιο σενάριο, όσο «βαρύ» κι αν ακούγεται, δεν είναι εκτός πραγματικότητας για ένα μέγεθος όπως ο Άρης.
Επιπρόσθετα, το timing, οι λεπτομέρειες και τα ονόματα που μπήκαν στο κάδρο, έκαναν την ιστορία να μοιάζει αληθινή.
Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Ήταν απλώς ένα πρωταπριλιάτικο.
Και κάπου εδώ είναι το θέμα. Διότι όταν μιλάμε για έναν σύλλογο με ιστορία, κόσμο και απαιτήσεις όπως ο Άρης, τέτοιες «ειδήσεις» δεν είναι απλώς αθώα αστεία.
Αφήνουν κάτι πίσω τους. Ένα «τι θα γινόταν αν»… που ίσως λέει περισσότερα από το ίδιο το αστείο.
