Sportime

Αβδάλας και Μαντζούκας έχουν μπει δυνατά στο NCAA

Αβδάλας και Μαντζούκας έχουν μπει σούπερ στο Αμερικανικό Κολεγιακό μπασκετ και η Εθνική ομάδα κερδίζει από αυτό

Γιώργος Νικολαΐδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Αβδάλας και Μαντζούκας έχουν μπει σούπερ στο Αμερικανικό Κολεγιακό μπασκετ και η Εθνική ομάδα κερδίζει από αυτό
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αβδάλας και Μαντζούκας έχουν μπει σούπερ στο Αμερικανικό Κολεγιακό μπασκετ και η Εθνική ομάδα κερδίζει από αυτό.

Οι δύο Έλληνες άσοι έγιναν θέματα με τις εμφανίσεις που κάνουν και έκαναν στο NCAA. Ο 19χρονος Αβδάλας παίζει στο Βιρτζίνια και ο 22χρονος Μαντζούκας στο Οκλαχόμα.

Ο Μαντζούκας βέβαια είναι πιο γνωστός στο Ελληνικό κοινό. Η παρουσία του το περασμένο διάστημα στον Παναθηναϊκό τον είχε βάλει στη βιτρίνα. Όσον αφορά το ευρωπαϊκό μπάσκετ βέβαια. Και ο ίδιος όπως και ο Αβδάλας, όπως και άλλοι Έλληνες παίκτες πήραν τη μεγάλη απόφαση. Έκαναν το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Αβδάλας και Μαντζούκας αν συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο θα βγάλουν κερδισμένη και την Εθνική μπάσκετ. Ο Σπανούλης δεδομένα θα πάει σε νέα πρόσωπα μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ. Δε γίνεται αλλιώς.

https://youtu.be/i_FiDWDGOss

Επίσης σε κατηγορίες: Εθνικές Ομάδες Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιώργος Νικολαΐδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα