ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ναμούρ- Ολυμπιακός 55-83: Άνετα στο Βέλγιο

Ναμούρ- Ολυμπιακός 55-83: Παίζοντας πολύ καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο βράδυ στο Βέλγιο, επικρατώντας με 83-55 της Ναμούρ για την 4η αγωνιστική του Eurocup. Οι «ερυθρόλευκες» ήταν κυρίαρχες στη αναμέτρηση, πέρασαν ακόμα και με 23 πόντους στο πρώτο 20λεπτο και από εκείνη την στιγμή και έπειτα συντήρησαν την διαφορά τους. Αυτή ήταν...
Ναμούρ- Ολυμπιακός 55-83: Άνετα στο Βέλγιο

Ναμούρ- Ολυμπιακός 55-83: Παίζοντας πολύ καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο βράδυ στο Βέλγιο, επικρατώντας με 83-55 της Ναμούρ για την 4η αγωνιστική του Eurocup.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν κυρίαρχες στη αναμέτρηση, πέρασαν ακόμα και με 23 πόντους στο πρώτο 20λεπτο και από εκείνη την στιγμή και έπειτα συντήρησαν την διαφορά τους. Αυτή ήταν η 3η νίκη του Θρύλου στην διοργάνωση και πλέον ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Valencia στις 27 Νοεμβρίου.

Η Τζέσικα Τόμας με την Τζάκι Γέμελος πέτυχα από 23 πόντους η καθεμία, ενώ τις ακολούθησε η Μπασάρα Γκρέιβς με 13.

Ναμούρ- Ολυμπιακός: Επιβλητικός στην δεύτερη περίοδο

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τις Νικολοπούλου, Τόμας, Γέμελος, Σωτηρίου και Γκρέιβς με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας να πραγματοποιούν εξαιρετική αρχή. Η Γέμελος μαζί με την Τόμας έδωσαν αέρα 8 πόντων (2-10), με την πρώτη να είναι και η αιτία του 6-14 έπειτα από ασίστ της Σωτηρίου. Οι γηπεδούχες μείωσαν στους 6, η Γέμελος με τρίποντο έγραψε το 8-17 αλλά η Ναμούρ πλησίασε με 5-0 σερί.

Η Σπυριδοπούλου σκόραρε από τα 6,75μ για το 8-20 και αργότερα και για το 14-24 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με το δεκάλεπτο να τελειώνει στο +10 (16-26) για τον Θρύλο έπειτα από δίποντο της Παυλοπούλου.

Επιστρέφοντας στο παρκέ, η Ναμούρ  μείωσε σε 20-26 αναγκάζοντας τον Παντελάκη σε εσπευσμένο τάιμ άουτ. Η Τόμας σκόραρε για το 20-28 και η Γκρέιβς επανέφερε τη διαφορά στους 10 πόντους για την ομάδα του Πειραιά (20-30).

Ο Θρύλος παρέμεινε μπροστά στο σκορ (22-32 η Τόμας και 22-34 η Γκρέιβς),  με την Νικολοπούλου να παίρνει το ντράιβ και να κάνει το 22-36. Το τάιμ άουτ των γηπεδούχων δεν αποδιοργάνωσε τον Ολυμπιακό, η Γέμελος σκόραρε νέο τρίποντο και η διαφορά για πρώτη φορά πήγε στους 17 πόντους (22-39).

Το δίποντο της Παυλοπούλου διαμόρφωσε το 22-43, η Τόμας «εκτέλεσε» και πάλι για το 22-45, σκορ που ήταν αυτό με το οποίο οδηγήθηκαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Το ματς είχε πάρει για τα καλά τον δρόμο του και ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά σε μία επιβλητική νίκη στο Βέλγιο. Οι «ερυθρόλευκες» δεν είχαν αντίπαλο στο παρκέ, η Τόμας έκανε και το 48-74 με γκολ φάουλ, με την Αμερικανίδα γκαρντ να στέλνει την απόσταση στους 31 πόντους (48-79). To τελικό 55-83 αποδεικνύει την διαφορά που είχαν οι δύο ομάδες στο παρκέ, με τον Θρύλο να είναι επιβλητικός και να μην αγχώνεται απέναντι στις Βελγίδες.

Τα δεκάλεπτα: 16-26, 22-45, 41-59, 55-83.

Ναμούρ (Μεσντάγκ): Μπάτζιο, Μπεστάνιο 6, Ντε Λιν 3 (1), Ιμόβμπιο 18, Σίλβα 11, Γκέλντοφ 12, Μεστάγκ 1, Βάντερβαλ 4 (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Αυτζή 1, Γκρέιβς 13 (5/8 διπ., 9 ρίμπ.), Κοσμά, Σταμάτη 7 (2/2 τριπ.), Σταμολάμπρου, Γέμελος 23 (4/5 δίπ., 5/5 τρίπ., 3 ριμπ, 2 κλεψ.), Γιουρτσένκοβα 2 (7 ρίμπ.), Νικολοπούλου 3, Παυλοπούλου 2, Σωτηρίου 3 (1/2 τρίπ., 3 ρίμπ.), Σπυριδοπούλου 6 (2/4 τρίπ.), Τόμας 23 (8/10 δίπ., 2/4 τρίπ., 4 ασ.).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Ναμούρ- Ολυμπιακός 55-83: Άνετα στο Βέλγιο».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Αθηναϊκός: Πρώτη νίκη στη σεζόν, αλλά από «χρυσάφι»!

Αθηναϊκός: Πρώτη νίκη στη σεζόν, αλλά από «χρυσάφι»!

Προβάδισμα με 1-0 στα πλέι άουτ στην Α1 μπάσκετ Γυναικών απέκτησε ο Αθηναϊκός μετά τη νίκη επί της Νίκη Λευκάδας με 70-58 εκτός έδρας.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο μεγάλος Αθηναϊκός επέστρεψε στην Α1 Γυναικών

Ο μεγάλος Αθηναϊκός επέστρεψε στην Α1 Γυναικών

Ο ιστορικός Αθηναϊκός που έχει κατακτήσει Ευρωπαϊκό τρόπαιο, επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και στην Α1 Γυναικών στο μπάσκετ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο τριπλασιασμός εσόδων στην ΕΟΚ δείχνει τη νέα εποχή

Ο τριπλασιασμός εσόδων στην ΕΟΚ δείχνει τη νέα εποχή

Η Γ.Σ. της ΕΟΚ έβγαλε σημαντικές κι ευχάριστες ειδήσεις με τα έσοδα μέσω χορηγιών και διαφημίσεων να έχουν τριπλασιαστεί.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 87-83: Πρωταθλήτριες με ανατροπή!

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 87-83: Πρωταθλήτριες με ανατροπή!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 48-28 αλλά οι «ερυθρόλευκες» επέστρεψαν και πήραν τη νίκη αλλά και τον τίτλο στην Α1 Γυναικών!

Μπάσκετ
Μπάσκετ Γυναικών: Μπάσκετ Γυναικών: Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών έρχεται στο 3ο Κλειστό Άνω Λιοσίων (Ζωφριά) από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου

Μπάσκετ Γυναικών: Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών έρχεται στο 3ο Κλειστό Άνω Λιοσίων (Ζωφριά) από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα και Ελευθερία Μοσχάτου – Νίκη Λευκάδας οι ημιτελικοί, την Κυριακή ο μεγάλος τελικός.

Μπάσκετ Γυναικών
Μπάσκετ: Πορτογαλία- Ελλάδα 66-60: Πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ

Πορτογαλία- Ελλάδα 66-60: Πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ

Τυπική είναι η τελευταία υποχρέωση της ελληνικής ομάδας στην Εσθονία αφού άντεχε την ήττα στην Πορτογαλία μέχρι και με 6 πόντους ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση

Μπάσκετ
Μπάσκετ Γυναικών: Α2 Γυναικών: «Αέρας» και στην Πάτρα ο Αθηναϊκός

Α2 Γυναικών: «Αέρας» και στην Πάτρα ο Αθηναϊκός

Επίδειξη δύναμης στην Πάτρα έκανε ο Αθηναϊκός που επικράτησε του Προμηθέα με 20 πόντους διαφορά.

Μπάσκετ Γυναικών
Featured: Αθηναϊκός: Τεράστια νίκη για τις γυναίκες του

Αθηναϊκός: Τεράστια νίκη για τις γυναίκες του

Μόνος πρώτος ο Αθηναϊκός, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Αμύντα.

Featured
Μπάσκετ: Πρωταθλήματα μπάσκετ εν αναμονή για τζάμπολ

Πρωταθλήματα μπάσκετ εν αναμονή για τζάμπολ

Ποια είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε με την απεργία του Συνδέσμου Κριτών που προκαλεί αναστάτωση σε όλα τα πρωταθλήματα μπάσκετ; Διότι χωρίς κριτές δε μπορεί να γίνει αγώνες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Α1 Γυναικών: Συνέχισε αήττητος ο Ολυμπιακός

Α1 Γυναικών: Συνέχισε αήττητος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος και τον ακολουθεί ο Παναθηναϊκός μετά και την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Έτοιμη για Ευρωμπάσκετ η Εθνική Γυναικών

Έτοιμη για Ευρωμπάσκετ η Εθνική Γυναικών

Μεγάλη νίκη με ανατροπή επί των Βρετανίδων και με σπουδαία εμφάνιση από την Μαριέλλα Φασούλα. Κοντά στο Ευρωμπάσκετ η Ελλάδα, μια νίκη για τη μαθηματική επιβεβαίωση χρειάζεται

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Εθνική Γυναικών: Νίκη επί της Εσθονίας και βήμα πρόκρισης

Εθνική Γυναικών: Νίκη επί της Εσθονίας και βήμα πρόκρισης

Άνετη νίκη επί της Εσθονίας που την έφερε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Ομιλο που δίνει και το εισιτήριο για το Ευρωμπάσκετ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Eurocup Γυναικών: Σαρώνει ο Παναθηναϊκός, νέα νίκη εκτός

Eurocup Γυναικών: Σαρώνει ο Παναθηναϊκός, νέα νίκη εκτός

Στο 2-0 πλέον η ομάδα της Ελένες Καπογιάννη που βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά τη νίκη με 76-62 στο Ισραήλ επί της Ραμάτ Χασαρόν

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Tο μεγάλο ΜΠΑΜ το έκανε με την Γκούσταφσον

Ολυμπιακός: Tο μεγάλο ΜΠΑΜ το έκανε με την Γκούσταφσον

Τα λόγια είναι περιττά για την Μέγκαν Γκούσταφσον που αποτελεί το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού στην Euroleague κι έκανε θραύση στα προκριματικά. Η «βόμβα» του καλοκαιριού

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Euroleague Γυναικών: Προκρίθηκε ο Ολυμπιακός στους ομίλους

Euroleague Γυναικών: Προκρίθηκε ο Ολυμπιακός στους ομίλους

Τυπική διαδικασία ήταν η αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στον όμιλο του Βελιγραδίου αφού ο Ολυμπιακός έφτασε εύκολα στη νίκη και στην πρόκριση. Αποκλεισμός για όλες τις ομάδες στα προκριματικά του Eurocup

Μπάσκετ