STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χολαργός – ΑΕΚ 70-81: Μόχθησε, αλλά κέρδισε

Η ΑΕΚ χρειάστηκε να πιεστεί. Να καταλάβει πως αν δεν μοχθήσει, η νίκη στον Χολαργό, δεν θα έρθει. Κόπιασε και με το παραπάνω. Κατάφερε να κερδίσει πόντους και καταστάσεις από το ελάχιστο που της επέτρεψε ο αντίπαλός της.
Χολαργός – ΑΕΚ 70-81: Μόχθησε, αλλά κέρδισε

Η ΑΕΚ χρειάστηκε να πιεστεί. Να καταλάβει πως αν δεν μοχθήσει, η νίκη στον Χολαργό, δεν θα έρθει. Κόπιασε και με το παραπάνω. Κατάφερε να κερδίσει πόντους και καταστάσεις από το ελάχιστο που της επέτρεψε ο αντίπαλός της.

Πάρτε για παράδειγμα τον τομέα των λαθών. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έκανε 12! Και από αυτά η ΑΕΚ πήρε 16 πόντους! Εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος. Και έναν τον Χολαργό να πληρώσει ακριβά κάθε ένα από τα σφάλματά που έκανε.

Όταν η «Βασίλισσα» αποφάσισε να τρέξει, το έργο της έγινε πιο εύκολο. Από τους αιφνιδιασμούς της πήρε τον σεβαστό αριθμό των 13 πόντων.

H ομάδα του Λούκα Μπάνκι ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό 12-0. Γοργά ο Χολαργός κάλυψε το κενό. Χρησιμοποιώντας άμυνα ζώνης. Η ΑΕΚ εγκλωβίστηκε. Την ίδια ώρα, η άμυνα της αντιμετώπιζε πρόβλημα στους ψηλούς.

Όλα άλλαξαν όταν η ΑΕΚ αποφάσισε ότι ο τρόπος για να σπάσει την άμυνα του Χολαργού ήταν η ταχύτητα. Έτρεξε και πήρε πόντους. Την ίδια ώρα έσφιξε την άμυνά της, με την είσοδο του Ντελρόι Τζέιμς και καταφέρει να ανατρέψει μία δύσκολη κατάσταση.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ ήταν στοχευμένο. Πήγε το ματς κοντά στη ρακέτα του Χολαργού, είχε μπόλικες ασίστ (22) και όταν χρειάστηκε η περιφέρεια έδωσε αξιόπιστες λύσεις (7/15 τρίποντα).

Εκτός από τον Τζέιμς, ο Γιόνας Ματσιούλις ήταν για ακόμη ένα ματς πολύτιμος, ωστόσο αυτό που ένωσε το… παζλ ήταν ο Τζόρνταν Θίοντορ, με 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 41-41, 58-63, 70-81.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Α.Λυκογιάννης): Καμπερίδης 1, Γιάνκοβιτς 17 (3/8 δίπ., 3/6 τρίπ.), Οκερέαφορ 2, Αγκμπελέσε 6, Χόκινς 8 (2), Φιτζπάτρικ 15 (3/5 τρίπ.), Τάλτον 7 (1), Καλαϊτζάκης, Ραλλάτος, Λαβ 14 (2/9 δίπ., 1/2 τρίπ., 5 ριμπ., 5 κλεψ.).

ΑΕΚ (Λ.Μπάνκι): Ματσιούλις 16 (4/8 δίπ., 2/2 τρίπ., 2/2 βολές, 7 ριμπ., 4 ασίστ), Τσαλμπούρης 6, Χάντερ 9, Σαντ-Ρους 5 (1), Θίοντορ 13 (3), Μωραΐτης, Σάκοτα 11, Λαρεντζάκης 3, Τζέιμς 9, Γκρίφιν 9 (1).

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Αυτός ο Μιλουτίνοφ είναι απαραίτητος!

Ολυμπιακός: Αυτός ο Μιλουτίνοφ είναι απαραίτητος!

Με τα κρίσιμα παιχνίδια να αρχίζουν να πλησιάζουν, ο Νικολά Μιλουτίνοφ σε καλή κατάσταση θα είναι απαραίτητος.

Μπάσκετ
Μεταδόσεις: Προμηθέας Πάτρας – ΠΑΟΚ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Προμηθέας Πάτρας – ΠΑΟΚ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα Προμηθέας Πάτρας - ΠΑΟΚ.

Μεταδόσεις
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μεταγραφές : Γι’ αυτό δεν πήρε ψηλό στη θέση του Μένσα

Ολυμπιακός μεταγραφές : Γι’ αυτό δεν πήρε ψηλό στη θέση του Μένσα

Μία και μόνο εξήγηση υπήρχε για να μην προχωρήσει σε μεταγραφή ψηλού ο Ολυμπιακός στη θέση του Μένσα και επιβεβαιώνεται.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Απειλές Αταμάν στους παίκτες του Παναθηναϊκού – Πόσες ομάδες μπορούν να κάνουν 14-0 στον Παναθηναϊκό;

Απειλές Αταμάν στους παίκτες του Παναθηναϊκού – Πόσες ομάδες μπορούν να κάνουν 14-0 στον Παναθηναϊκό;

Έξαλλος ο Εργκίν Αταμάν με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, τους απείλησε με προπόνηση μετά το 14-0 που έκανε το Μαρούσι!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Σάσα Βεζένκοφ και Γιώργος Λιμνιάτης είχαν στο μυαλό τους μόνο τα Τέμπη

Σάσα Βεζένκοφ και Γιώργος Λιμνιάτης είχαν στο μυαλό τους μόνο τα Τέμπη

Λιμνιάτης και Βεζένκοφ θέλησαν να σταθούν στα όσα έγιναν την Παρασκευή στην Ελλάδα για τα Τέμπη και όχι στα αγωνιστικά.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός : Τότε θα κάνει το ντεμπούτο του ο Σέιμπεν Λι

Ολυμπιακός : Τότε θα κάνει το ντεμπούτο του ο Σέιμπεν Λι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο να περιμένει τον Σέιμπεν Λι, Τότε θα κάνει το ντεμπούτο του.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Άρης : Αν κλειδώσουν τον Τολιόπουλο δεν… – Ήττα από ΠΑΟΚ (75-63)

Άρης : Αν κλειδώσουν τον Τολιόπουλο δεν… – Ήττα από ΠΑΟΚ (75-63)

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Άρη στην Πυλαία με σκορ 75-63 και κάλυψε και τη διαφορά των 6 πόντων με την οποία ηττήθηκε στον 1ο γύρο.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Θα επιστρέψει τελικά ο Γουόκαπ;

Ολυμπιακός: Θα επιστρέψει τελικά ο Γουόκαπ;

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό θέλουν τον Γουόκαπ να χάνει όλη τη σεζόν. Τι ισχύει;

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Το ρίσκο που μπορεί να του κοστίσει τη χρονιά!

Ολυμπιακός: Το ρίσκο που μπορεί να του κοστίσει τη χρονιά!

Ο Ολυμπιακός αποφασίζει να πάρει ένα ρίσκο, το οποίο μπορεί να τον… καταστρέψει!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μεταγραφές: Αργά ή γρήγορα Τολιόπουλος αντί Μήτρου Λονγκ!

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αργά ή γρήγορα Τολιόπουλος αντί Μήτρου Λονγκ!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει ακόμα πιο έντονα την περίπτωση Τολιόπουλος.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Βασίλης Τολιόπουλος : Πόσο πιθανό είναι να τον σκεφτεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Βασίλης Τολιόπουλος : Πόσο πιθανό είναι να τον σκεφτεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Κάθε φορά που ο Βασίλης Τολιόπουλος κάνει καλή εμφάνιση με την Εθνική ξεκινά κουβέντα για τον Ολυμπιακό. Τι θέλει ο Μπαρτζώκας…

Μπάσκετ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Μόουζες Ράιτ : Ελάχιστες οι πιθανότητες…

Μόουζες Ράιτ : Ελάχιστες οι πιθανότητες…

Οι πιθανότητες να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση και τον Ολυμπιακό ο Μόουζες Ράιτ δεν είναι με το μέρος του Αμερικανού ψηλού

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μεταγραφές: Μέχρι πότε μπορεί να καλύψει το κενό του Γουόκαπ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Μέχρι πότε μπορεί να καλύψει το κενό του Γουόκαπ

Δεν έχει χρόνο ο Ολυμπιακός αν θέλει να κάνει κάποια μεταγραφή για να καλύψει το κενό του Τόμας Γουόκαπ…

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Πότε επιστρέφει ο Βιλντόζα στη δράση για τον Ολυμπιακό;

Πότε επιστρέφει ο Βιλντόζα στη δράση για τον Ολυμπιακό;

Ο Τόμας Γουόκαπ θα μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Ο Λούκα Βιλντόζα όμως επιστρέφει για τον Ολυμπιακό.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τόμας Γουόκαπ : Θα το παλέψει….

Τόμας Γουόκαπ : Θα το παλέψει….

Δεν μπαίνει χειρουργείο ο Τόμας Γουόκαπ. Θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία στη μέση και ο Ολυμπιακός ελπίζει να τον έχει αρχές Απρίλη.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Ο Μιλουτίνοφ πρέπει να παίξει για το παρόν και πλέον και για το μέλλον του!

Ολυμπιακός: Ο Μιλουτίνοφ πρέπει να παίξει για το παρόν και πλέον και για το μέλλον του!

Και ο Νικολά Μιλουτίνοφ είναι από τους παίκτες που ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά περισσότερα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο καλός Χουάντσο απογειώνει τον Παναθηναϊκό

Ο καλός Χουάντσο απογειώνει τον Παναθηναϊκό

Η ανεβασμένη απόδοση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κάνει τον Παναθηναϊκό να ονειρεύεται.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να στήσει από την αρχή τα πιόνια στη σκακιέρα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να στήσει από την αρχή τα πιόνια στη σκακιέρα

Υπάρχει θέμα στον Ολυμπιακό όταν οι παίκτες που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είναι διαθέσιμοι. Τουλάχιστον κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μπάσκετ