Sportime

ΕΟΚ: Ραγδαίες εξελίξεις με Λιόλιο και Μαυραγάνη – Τι συμβαίνει με την προφυλάκιση

Στο επίκεντρο της δικαστικής έρευνας για το ελληνικό μπάσκετ βρίσκονται ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Γιώργος Μαυραγάνης, μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους.

Γιώργος Νικολαΐδης 1 λεπτό ανάγνωσης
Προφυλακιστέος ο Βαγγέλης Λιόλιος.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στο ελληνικό μπάσκετ, με τον Βαγγέλη Λιόλιο και τον Γιώργο Μαυραγάνη να βρίσκονται στο επίκεντρο της δικαστικής έρευνας για φερόμενη χειραγώγηση αγώνων.

Οι δύο κατηγορούμενοι ολοκλήρωσαν την Κυριακή (25/10) τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή, αρνούμενοι όσα τους αποδίδονται. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

Η υπόθεση έχει ήδη οδηγήσει σε σημαντικές διοικητικές εξελίξεις στην ΕΟΚ, καθώς ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προεδρία της Ομοσπονδίας.

ΕΟΚ: Τι υποστήριξαν Λιόλιος και Μαυραγάνης

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΚ αρνήθηκε τις κατηγορίες κατά την απολογία του, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας. Παράλληλα, φέρεται να προσκόμισε στοιχεία από φορολογικούς ελέγχους προηγούμενων ετών.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μαυραγάνης παρέμεινε περίπου 40 λεπτά στο ανακριτικό γραφείο και επίσης αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Η ενδεχόμενη προφυλάκιση των δύο προσώπων θα αποτελέσει μία ακόμη ιδιαίτερα σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση, η οποία βρίσκεται σε πλήρη δικαστική εξέλιξη.

Σε κάθε περίπτωση, η προσωρινή κράτηση, εφόσον αποφασιστεί, δεν συνιστά καταδίκη και οι κατηγορούμενοι διατηρούν το τεκμήριο αθωότητας.

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιώργος Νικολαΐδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα