Sportime

Εθνική Ελλάδας: Ντύθηκε Μήτογλου ο Θανάσης Αντετοκούνμπο - Θα πάρει το ματς με την Ιορδανία η Ελλάδα με φοβερό Γουόκαπ

Η Ελλάδα προηγείται στο ημίχρονο στο ματς με τη μαχητική Ιορδανία με τον Θανάση Αντετοκούνμπο αντικαταστάτη του Μήτογλου.

Ευαγγελία Κουτσιανούδη 1 λεπτά ανάγνωσης
Εθνική Ελλάδας:
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Εθνική Ελλάδας δείχνει έτοιμη να πάρει την πρώτη της νίκη και τους πρώτους της βαθμούς στο Μουντομπάσκετ 2023 καθώς στο ημίχρονο κόντρα στην Ιορδανία προηγείται με 33-46 .

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Ιτούδη για την αντικατάσταση του Ντίνου Μήτογλου μετά τον τραυματισμό του.

Ο Θανάσης ξεκίνησε βασικός στο «4» ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο «5» λόγω των φαουλ του Γιώργου Παπαγιάννη. Με το γνωστό του πάθος και αυταπάρνηση ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κάνει εξαιρετική δουλειά δίνοντας πολλές βοήθειες.

Πρώτος σκόρερ για την Ελληνική ομάδα είναι ο Τόμας Γουόκαπ με 13 πόντους, 5/6 σουτ και 3/3 τρίποντα. Ακολουθούν οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ιωάννης Παπαπέτρου με 6 ενώ από 5 πόντους έχουν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Μιχάλης Λούντζης.

Η Ιορδανία μπήκε καλά στον αγώνα και δείχνει μαχητική με τον Αμερικανό Χόλις Τζέφερσον να έχει 15 πόντους με 7/7 βολές. Με 13 πόντους διαφορά όμως και σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα η Εθνική δείχνει πως μπορεί να κλειδώσει το ματς στο δεύτερο μέρος.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Δημήτρη Ιτούδη μέχρι στιγμής τα 2 φάουλ των Παπαγιάννη, Αντετοκούνμπο και Χατζηδάκη.

Ιορδανία - Ελλάδα: Δείτε το παιχνίδι σε live streaming

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.

That’s that Antetokounmpo gene 🧬😤 #FIBAWC x #WinForHellaspic.twitter.com/52ZhgjkoUW

— FIBA Basketball World Cup 2023 🏆 (@FIBAWC) August 26, 2023

Επίσης σε κατηγορίες: Εθνικές Ομάδες Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα