Sportime

Εβάν Φουρνιέ: Για ποιο λόγο έκανε ανάρτηση με Γκάλνταλφ από τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών»

Η ανάρτηση του Γάλλου μετά την επιλογή του στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Εβάν Φουρνιέ: Για ποιο λόγο έκανε ανάρτηση με Γκάλνταλφ από τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», μετά την επιλογή του στη 2η καλύτερη 5άδα.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Εβάν Φουρνιέ επελέγη από την Euroleague στην 2η κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης για τη σεζόν 2024-25 και ο Γάλλος φόργουορντ «απάντησε» με μια ανάρτηση από τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών».

Συγκεκριμένα ο αθλητής του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε μια ρήση του ήρωα «Γκάνταλφ» από την «μυθική» ιστορία του Τζέι Ρ.Ρ. Τόλκιν.

Να προσθέσουμε οτι την 2η καλύτερα πεντάδα της Ευρωλίγκας, συμπληρώνουν εκτός του Εβάν Φουρνιέ οι Χουάντσο Ερναντγκόμεθ του Παναθηναϊκού, ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό, ο Τεό Μαλεντόν της Βιλερμπάν και ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί και η πρώτη καλύτερη πεντάδα με τους Κέντρικ Ναν από τον Παναθηναϊκό, τον Σάσα Βεζένκοφ από τον Ολυμπιακό, Τι Τζέι Σορτς της Παρί, Κάρσεν Έντουαρντς της Μπάγερν και Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις της Φενέρμπαχτσε.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γάλλου η οποία σε ελεύθερη μετάφραση αναφέρει: «Κάποιοι πιστεύουν οτι μόνο η μεγάλη δύναμη μπορεί να κρατήσει το κακό υπό έλεγχο.Όμως αυτό δεν είναι ισχύει όπως έχω διαπιστώσει εγώ. Βρήκα οτι είναι οι μικρές πράξεις των απλών ανθρώπων που κρατούν το σκοτάδι μακριά. Μικρές πράξεις καλοσύνης και αγάπης. Γκάνταλφ».

Quote from the goat pic.twitter.com/XT6zGCma3G

— Evan Fournier (@EvanFourmizz) April 18, 2025

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα