Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να ξεχάσει τον Γκραντ απέναντι στην Εφές
Ο Σλούκας έμεινε στην Αθήνα και ο Γκραντ έρχεται από τη μικρότερη φετινή συμμετοχή του στην EuroLeague.
Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να ξεχάσει τον Τζέριαν Γκραντ απέναντι στην Εφές. Στη νίκη επί της Αρμάνι ο Αμερικανός έπαιξε μόλις 3 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα. Ήταν ο λιγότερος χρόνος του σε αγώνα της φετινής EuroLeague.
Απόψε, όμως, ο Κώστας Σλούκας δεν θα βρίσκεται στην Πόλη. Και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει έναν καλό λόγο να χρησιμοποιήσει περισσότερο τον Γκραντ.
Σύμφωνα με την EuroLeague, ο Αμερικανός είναι πρώτος στην ιστορία της διοργάνωσης στην αναλογία ασίστ προς λάθη. Στην καριέρα του μοιράζει 3,3 ασίστ για κάθε λάθος.
Ο Σλούκας είχε δώσει πέντε ασίστ χωρίς λάθος απέναντι στην Αρμάνι. Έμεινε όμως στην Αθήνα για λόγους διαχείρισης, μετά την πρόσφατη επιστροφή του στη δράση.
Ο Γκραντ έχει λόγο να πάρει περισσότερο χρόνο
Ο Ναν μοίρασε έξι ασίστ στο ίδιο παιχνίδι. Ο Φρανσίσκο είχε δύο ασίστ και τέσσερα λάθη, λίγες ημέρες αφότου είχε δώσει έντεκα ασίστ με την Μπασκόνια.
Ο Παναθηναϊκός έχει λύσεις στην περιφέρεια. Ο Γκραντ, όμως, προσφέρει δημιουργία με λίγα λάθη και πιέζει στην άμυνα. Και χωρίς τον Σλούκα, αυτά τα στοιχεία αποκτούν μεγαλύτερη αξία.
Ο Ομπράντοβιτς κέρδισε την Αρμάνι με τον Γκραντ σχεδόν όλο το βράδυ στον πάγκο. Απέναντι στην Εφές, ο Αμερικανός αξίζει περισσότερα από τρεισήμισι λεπτά.
