Sportime

NBA αποτελέσματα: Μπουλς και Θάντερ συνεχίζουν να κυνηγούν το όνειρο των πλέι οφ

Σικάγο και Οκλαχόμα συνεχίζουν να κυνηγούν το όνειρο τον πλέι οφ στο NBA μετά τις προκρίσεις τους επί Τορόντο και Πέλικανς αντίστοιχα.

Αλέξανδρος Κωτάκης 2 λεπτά ανάγνωσης
NBA αποτελέσματα: Το Σικάγο νίκησε με 109-105 το Τορόντο και η Οκλαχόμα 123-118 τους Πέλικανς και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των πλέι ιν.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

NBA αποτελέσματα: Το Σικάγο νίκησε με 109-105 το Τορόντο και η Οκλαχόμα 123-118 τους Πέλικανς και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των πλέι ιν.

Συγκεκριμένα οι Μπουλς θα αντιμετωπίσουν τους Μαϊάμι Χιτ για την 8η θέση των πλέι οφ στην Ανατολή, που οδηγεί πάνω στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ η Σίτι Θάντερ θα αντιμετωπίσει τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς που οδηγεί στην 8η θέση της Δύσης, δηλαδή πάνω στους Ντένβερ Νάγκετς.

ΝΒΑ αποτελέσματα

NBA αποτελέσματα

Οσον αφορά το ματς στο Τορόντο πρώτα, οι Ράπτορς έδειχναν να το ελέγχουν καθώς ξέφυγαν ακόμη και 16 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο (61-77), όμως η αντεπίθεση των Μπουλς ήταν εντυπωσιακή στο τέταρτο. Με επιμέρους 37-24 έκαναν εντυπωσιακό τελείωμα στο παιχνίδι έχοντας κορυφαίο τον Ζακ ΛαΒίν που σημείωσε 39 πόντους ενώ ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν πέτυχε 23 πόντους κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Για τους Ράπτορς, ο Φρεντ ΒανΒλίτ είχε 26 πόντους και 12 ριμπάουντ ενώ ο Πασκάλ Σιάκαμ πρόσθεσε 32 πόντους, δεν ήταν αρκετά όμως ώστε να αποτραπεί ο πρόωρος αποκλεισμός των Καναδών.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-23, 58-47, 91-72, 105-109

https://youtu.be/-l_ny1k_3po

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στο ΝΒΑ που ήταν κλειστό η Θάντερ νίκησε μέσα στην έδρα των Πέλικανς, δείχνοντας χαρακτήρα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

O Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ πήρ στις πλάτες του την Οκλαχόμα τους Θάντερ, σημειώνοντας 32 πόντους, μεταξύ αυτών και τέσσερις κρίσιμες βολές στα τελευταία 29 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον για τους νικητές, ο Τζος Γκίντι άγγιξε το triple-double με 31 πόντους, 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ ενώ ο Λου Ντορτ τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους.

Για τους Πέλικανς που αποκλείστηκαν, ο Μπράντον Ίνγκραμ είχε 30 πόντους ενώ ο Γιόνας Βαλαντσιούνας έκανε double-double με 16 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-32, 63-57, 87-96, 118-123

https://youtu.be/hlI0c_civT8

Επίσης σε κατηγορίες: NBA

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα