Ο Ρονάλντο Σεγκού φτάνει στον Ηρακλή μετά την αποχώρηση του από το Ισραήλ
Ο Ρονάλντο Σεγκού έμεινε ελεύθερος από τη Ραμάτ Γκαν και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τον Ηρακλή.
Ο Ρονάλντο Σεγκού ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή με τη μετακίνησή του να βρίσκεται στην τελική ευθεία.
Ο Αμερικανός γκαρντ έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ραμάτ Γκαν και ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη περιμένοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Η απόφασή του να αποχωρήσει συνδέεται με την κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ καθώς ο ίδιος δεν επιθυμούσε να επιστρέψει. Η ομάδα του αποδέχθηκε το αίτημά του δείχνοντας κατανόηση και κλείνοντας τη συνεργασία σε καλό κλίμα.
Αγωνιστικά πρόκειται για έναν παίκτη με σημαντικές επιδόσεις καθώς είχε ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Ψυχικό ενώ και φέτος διατηρούσε υψηλά νούμερα.
Ο Ηρακλής προσθέτει ποιότητα στην περιφέρεια και περιμένει άμεσα να τον εντάξει στο ροτέισον.
Η συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι θα εξαρτηθεί από τα διαδικαστικά που απομένουν.
Διαβάστε επίσης:
