Sportime

Ολυμπιακός αποθέωση στο ΣΕΦ μετά το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός γνώρισε αποθέωση στο ΣΕΦ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με φιλάθλους και Αγγελόπουλο να υποδέχονται την ομάδα.

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Γιώργος Αγγελόπουλος, ΣΕΦ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού συνοδεύτηκε από έντονες στιγμές με τον κόσμο να στήνει τη δική του γιορτή και να αποθεώνει παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων συγκεντρώθηκαν στο φαληρικό στάδιο για να υποδεχθούν την αποστολή και να πανηγυρίσουν μαζί της τη σημαντική επικράτηση. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε προηγουμένως πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα.

Στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος περίμενε την αποστολή και χαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες δείχνοντας τη στήριξή του σε μια κρίσιμη περίοδο της σεζόν.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα θερμή με συνθήματα και πανηγυρισμούς να κυριαρχούν. Οι παίκτες ανταπέδωσαν την αγάπη με στιγμές χαλάρωσης και επαφής με τον κόσμο ενώ ξεχώρισαν πρόσωπα που είχαν έντονη παρουσία στο παιχνίδι.

Το κλίμα δείχνει συσπείρωση ενόψει της συνέχειας που αναμένεται απαιτητική.

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Γιατί είναι πιο κρίσιμο από όσο φαίνεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μόνο έτσι το γυρίζει ο Άρης…

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα