ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Η ανάλυση της αντεπίθεσης

Ο Ολυμπιακός για 13'58'' δεν έκανε ούτε ένα λάθος ενώ η Ζενίτ στα τελευταία 13'37'' έμεινε χωρίς ασίστ! Σας λέει κάτι αυτό ή να συνεχίσουμε;
Ολυμπιακός: Η ανάλυση της αντεπίθεσης

Ο Ολυμπιακός για 13’58” δεν έκανε ούτε ένα λάθος ενώ η Ζενίτ στα τελευταία 13’37” έμεινε χωρίς ασίστ! Σας λέει κάτι αυτό ή να συνεχίσουμε;

Θέλετε κι άλλα; Ευχαρίστως, άλλωστε ο Ολυμπιακός με την ισοπεδωτική του εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο μας έκανε να τα… δούμε όλα στη στατιστική ανάλυση που κάναμε δεκάλεπτο προς δεκάλεπτο.

Κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως θα διαπιστώσετε.

Βλέπετε στην πρώτη περίοδο τι ακριβώς συνέβη. Με την Ζενίτ να έχει 6/9 τρίποντα αλλά και 7 ασίστ για μόλις ένα λάθος. Ο Ολυμπιακός είχε 1/5 τρίποντα και 4 ασίστ για τέσσερα λάθη

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη περίοδο όπου ο Ολυμπιακός βγάζει σημάδια ανάκαμψης. Στην άμυνά του κατά πρώτο λόγο. Η Ζενίτ δεν κάνει πλέον… παρέλαση καθώς μένει στους 13 πόντους (από τους 28 της πρώτης περιόδου). Και με 5/15 σουτ μάλιστα. Από το 16’ και μετά δέχεται επιμέρους σκορ 8-2 και το υπέρ της 39-22 γίνεται 41-30. Κάτι έχει αρχίζει κι αλλάζει. Ο Ολυμπιακός φτάνει τα 8 λάθη στο πρώτο ημίχρονο, η Ζενίτ έχει λύσεις από τα τρίποντα: 9/19 κι ας έχασε τα 4 τελευταία του πρώτου μέρους.

Κι εδώ αρχίζουν ν’ αλλάζουν τελείως τα πράγματα. Το πρώτο  εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε δεκάλεπτο χωρίς να κάνει λάθος.

Για την ακρίβεια έμεινε για 13’16’’ χωρίς λάθος αφού το τελευταίο το είχε κάνει ο Ζαν Σαρλ 3’16’’ πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Βεζένκοφ και ο ΜακΚίσικ με τον Σπανούλη δίνουν 4 τρίποντα και ο Ολυμπιακός κάνει περισσότερες επιθέσεις από την Ζενίτ. Το επιμέρους σκορ 24-15 (και συγκεκριμένα 24-10 από το 21’ και μετά όταν οι Ρώσοι προηγήθηκαν 46-30) τα λέει όλα. Όπως επίσης ότι η Ζενίτ πέτυχε σε δύο δεκάλεπτα (13 στο δεύτερο και 15 στο τρίτο) όσους πόντους είχε πετύχει στο πρώτο (28).

Εδώ πλέον περνάμε σε άλλη διάσταση! Η Ζενίτ μένει στους 5 πόντους με 2/15 σουτ. Έχει 0/9 τρίποντα και είχε ευστοχήσει για τελευταία φορά έξω από τα 6,75μ. με τον Πάνγκος ενώ απέμεναν 52’’ για το τέλος της 3ης περιόδου. Ο Ολυμπιακός κάνει το πρώτο του λάθος μετά από 13’58’’ αγώνα (!) ενώ η Ζενίτ όπως μπορείτε να δείτε μένει χωρίς ασίστ (!) και κάνει 7 λάθη. Το επίσης εντυπωσιακό είναι ότι η Ζενίτ έδωσε την τελευταία της ασίστ 3’37’’ πριν το τέλος της γ’ περιόδου άρα έμεινε 13’37’’ χωρίς τελική πάσα!!! Και στα τελευταία 5’04’’ του αγώνα δεν πέτυχε ούτε πόντο. Η σαρωτική υπεροχή του Ολυμπιακού αποτυπωμένη.

Και βέβαια η Ζενίτ πέτυχε 28 πόντους σε 10 λεπτά αγώνα και 33 στα υπόλοιπα 30… Τι άλλο, αλήθεια; Το 13-28 του πρώτου δεκαλέπτου μετατράπηκε σε 62-33 στη συνέχεια!!!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 80-72: Ένας Βεζένκοφ δεν έφτανε και η σειρά πάει σε 4ο ματς

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 80-72: Ένας Βεζένκοφ δεν έφτανε και η σειρά πάει σε 4ο ματς

Ο Ολυμπιακός κόλλησε επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο για μεγάλο διάστημα, μόνο ο Βεζένκοφ δεν έφτανε και η σειρά πήγε σε 4ο ματς

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός live streaming (29/4)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός live streaming (29/4)

Όλη η στοιχηματικη δράση για το Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Τώρα πρέπει να αρχίσει και ο Φουρνιέ!

Ολυμπιακός: Τώρα πρέπει να αρχίσει και ο Φουρνιέ!

Πρέπει ο Γάλλος να… ξεκλειδώσει και να δώσει ακόμα περισσότερες επιθετικές λύσεις.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Αντιδράσεις από τους οπαδούς στο Twitter για τους ορισμούς Ντιφαλά – Μπελόσεβιτς!

Ολυμπιακός: Αντιδράσεις από τους οπαδούς στο Twitter για τους ορισμούς Ντιφαλά – Μπελόσεβιτς!

Χαμός γίνεται και πάλι ανάμεσα στους οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Ο πιστός «στρατιώτης» Αλεκ Πίτερς!

Ολυμπιακός: Ο πιστός «στρατιώτης» Αλεκ Πίτερς!

Ο Άλεκ Πίτερς δείχνει ειδικά φέτος το πόσο… διαφορετικός από όλους τους άλλους είναι!

Μπάσκετ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Γιώργος Μπαρτζώκας: Τα μπινελίκια στον Γιουλ μόλις έβαλε τρίποντο

Γιώργος Μπαρτζώκας: Τα μπινελίκια στον Γιουλ μόλις έβαλε τρίποντο

Ο Γιουλ έβαλε ένα από τα γνωστά του τρίποντα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να λέει τα... γαλλικά του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Αυτός ο Μιλουτίνοφ είναι για… όλα τα λεφτά!

Ολυμπιακός: Αυτός ο Μιλουτίνοφ είναι για… όλα τα λεφτά!

Ο Ολυμπιακός όταν έχει καλά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, είναι πραγματικά ασταμάτητος.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: High five γεμάτο Ολυμπιακό! Τσουκαλάς με…

High five γεμάτο Ολυμπιακό! Τσουκαλάς με…

Ένα αυθόρμητο high five ανάμεσα στον Τάκη Τσουκαλά και την Μπέριλ, σύζυγο του Σακίλ ΜακΚίσικ, κλέβει την παράσταση μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ στο ΣΕΦ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Κόσμος και ο ίδιος ο Μιλουτίνοφ ζήτησαν ανανέωση συμβολαίου!

Κόσμος και ο ίδιος ο Μιλουτίνοφ ζήτησαν ανανέωση συμβολαίου!

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού θέλει να μείνει κι άλλα χρόνια στην ομάδα του Πειραιά…

Μπάσκετ