
Εντυπωσιακός ήταν το βράδυ της Τετάρτης (17/10) στη Βιτόρια ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ έκανε δύο ρεκόρ καριέρας στη Euroleague στη νίκη του Ολυμπιακού με 85-80 επί της Μπασκόνια.
Αρχικά είχε 33 βαθμούς στο ranking, ενώ σημείωσε 23 πόντους. Πήρε, επίσης, 11 ριμπάουντ και για ένα δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την καλύτερη προσωπική του επίδοση.
Μέχρι τώρα το καλύτερο ματς του ήταν αυτό που είχε κάνει πέρυσι με την Εφές (23/3). Τόε είχε σημειώσει 20 πόντους και είχε συγκεντρώσει στην αξιολόγηση 29 βαθμούς.
Ο παίκτης του Ολυμπιακού συγκέντρωσε μάλιστα τους ίδιους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης με τον Άντονι Ράντολφ και θα μοιραστούν το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής της Euroleague.
Τα Highlights του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ κόντρα στην Βιτόρια έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos pic.twitter.com/LjWVxuq7qO
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) October 17, 2018
Τέλος, μετά τη λήξη του ματς, είπε στην κάμερα της NOVA: «Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις εδώ, πήραμε μια τεράστια νίκη. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου και να παίζω καλά σε κάθε παιχνίδι. Κάνω ό,τι μπορώ στο σκοράρισμα, αλλά και στην άμυνα και σε όσα μου ζητάει ο κόουτς».
Στη συνέχεια σχολίασε: «Είχαμε εξαιρετική προετοιμασία. Δουλέψαμε καλά και βλέπουμε τα αποτελέσματα».
Έπειτα, για το Final Four, είπε: «Θέλουμε να επιστρέψουμε εδώ, αλλά πρέπει να πάμε βήμα – βήμα».