ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC
Εκτός ο Ρίβερς!
Χωρίς τον Κέισι Ρίβερς θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός Superfoods! Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να υποδεχθούν την ομάδα του Πάμπλο Λάσο στο ΟΑΚΑ για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των play offs της Euroleague. Ο Τσάβι Πασκουάλ, ωστόσο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κέισι Ρίβερς. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ώμο άφησε...![Εκτός ο Ρίβερς!](https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2018/04/rivers.jpg)
Χωρίς τον Κέισι Ρίβερς θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός Superfoods!
Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να υποδεχθούν την ομάδα του Πάμπλο Λάσο στο ΟΑΚΑ για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των play offs της Euroleague. Ο Τσάβι Πασκουάλ, ωστόσο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κέισι Ρίβερς.
Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ώμο άφησε τον 31χρονο Αμερικανό εκτός ρυθμού και έτσι ο Καταλανός κόουτς προτίμησε τον Μάρκους Ντενμόν.