Sportime

Παναθηναϊκός: Η μυθική πρόταση 10.000.000 σε Ζέλικο Ομπράντοβιτς και λόγος που δεν υπογράφει ακόμα

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να φέρουν πίσω τον τεχνικό των αμέτρητων επιτυχιών και για να το πετύχουν, στρώνουν στα πόδια του ένα ασύλληπτο συμβόλαιο.

Διονύσης Αντωνέλλος 2 λεπτά ανάγνωσης
zeliko obradovic
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μια μεταγραφική βόμβα που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ επιχειρεί να πυροδοτήσει ο Παναθηναϊκός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσειεπίσημη πρόταση συνεργασίας στον μυθικό Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να φέρουν πίσω τον τεχνικό των αμέτρητων επιτυχιών και για να το πετύχουν, στρώνουν στα πόδια του ένα ασύλληπτο συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει αμοιβή 10 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια συνεργασίας. Πρόκειται για ένα ποσό-ρεκόρ, που αποδεικνύει τη διάθεση για την ολική επαναφορά του «Ζοτς» στο ΟΑΚΑ.

Το «κόλλημα» και η απαράβατη αρχή του Ομπράντοβιτς

Παρά το γεγονός ότι η πρόταση είναι οικονομικά ακαταμάχητη, ο Σέρβος κόουτς δεν έχει δώσει ακόμα τα χέρια με το «Τριφύλλι». Ο λόγος δεν είναι οικονομικός ούτε έχει να κάνει με το ρόστερ, αλλά με μια απαράβατη ηθική αρχή που τηρεί ευλαβικά σε όλη του την καριέρα, όπου ο Ομπράντοβιτς δεν υπογράφει ποτέ σε ομάδα που έχει ήδη προπονητή στο τιμόνι της.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε πως περιμένει να αδειάσει και τυπικά η θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στον συνάδελφό του που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάγκο. Μόλις ολοκληρωθεί η λήξη της συνεργασίας με τον Εργκίν Αταμάν, τότε και μόνο τότε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα καθίσει στο τραπέζι για να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή που ονειρεύονται εκατομμύρια φίλοι της ομάδας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ

«Φωτιά» από τον Κέντρικ Ναν: Το… «τι ακολουθεί;» και τα λόγια του Γκαρνέτ που άναψαν συζητήσεις

Μπορούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να κερδίσουν τους Ουίζαρντς και τους Γκρίζλις;

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα