Sportime

Τρίποντο στο buzzer του δεκαλέπτου ο Παπανικολάου με «μαέστρο» τον Γκος

Ο Κώστας Παπανικολάου οδήγησε στο +7 την ομάδα του στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ευαγγελία Κουτσιανούδη 1 λεπτά ανάγνωσης
Τρίποντο στο buzzer του δεκαλέπτου ο Παπανικολάου με «μαέστρο» τον Γκος
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μία ωραία φάση έβγαλε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ο Ολυμπιακόςμε τον Κώστα Παπανικολάου να σκοράρει για τρεις στην κόρνα της λήξης.

Ο Ολυμπιακός παίζει ένα ματς γεμάτο «πρέπει» στη Λυών κόντρα στη Βιλερμπάν και ο αρχηγός του φρόντισε να βγει μπροστά στο πρώτο δεκάλεπτο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τη μπάλα στα χέρια τους στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου δεκαλέπτου. Η μπάλα έφτασε στον Πετρούσεφ που αστόχησε για τρεις όμως το επιθετικό ριμπάουντ έδωσε δεύτερη ευκαιρία στους φιλοξενούμενους.

Τότε ο Κώστας Παπανικολάου αντί να βιαστεί έδειξε στους συμπαίκτες του να παίξουν με το ρολόι. Έδωσε τη μπάλα στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ο οποίος κατάλαβε το μήνυμα του αρχηγού του και με ωραία δημιουργία τον έβγαλε ελεύθερο στο τρίποντο κάνοντας το 18-25.

Kostas Papanikolaou ending the quarter in style💥#MagicMoment I @Olympiacos_BCpic.twitter.com/T720nJUOi6

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) December 22, 2023

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα