Βαλένθια: Καταγγελίες οπαδών για όσα έγιναν στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό
Οπαδοί της Βαλένθια καταγγέλλουν επιθετική συμπεριφορά και ρίψεις αντικειμένων στο Game 3 απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.
Οπαδοί της Βαλένθιακαταγγέλλουν πως δέχθηκαν αντικείμενα και έντονη πίεση στις εξέδρες του Telekom Center Athens κατά τη διάρκεια του τρίτου αγώνα της σειράς απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Το κλίμα γύρω από τη σειρά των playoffs της Euroleagueπαραμένει ιδιαίτερα φορτισμένο μετά τα όσα αναφέρουν φίλοι της ισπανικής ομάδας σε Μέσα της χώρας τους. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν, ορισμένοι οπαδοί της Βαλένθια υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν μπύρες και μπουκάλια με νερό από την εξέδρα κατά τη διάρκεια του Game 3, κάνοντας λόγο για εχθρική και επιθετική συμπεριφορά.
Οι Ισπανοί περιγράφουν πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετικά πιεστική από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με αρκετούς να τονίζουν πως δεν αισθάνθηκαν άνετα στις θέσεις τους. Το θέμα πήρε έκταση και στα ισπανικά μπασκετικά Μέσα, τα οποία φιλοξενούν μαρτυρίες φίλων της Βαλένθια από το ταξίδι στην Αθήνα.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στη μητέρα του Νόγκες, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ελλάδα και να μην παρακολουθήσει το Game 4. Όπως υποστηρίζει η ίδια, δεν μπόρεσε να απολαύσει το παιχνίδι εξαιτίας των προσβολών και των αντικειμένων που, όπως αναφέρει, εκτοξεύονταν προς την πλευρά των φίλων της Βαλένθια.
Το Game 4 αναμένεται πλέον με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, καθώς η σειρά παραμένει ανοιχτή και το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ήδη επιβαρυνθεί σημαντικά μετά τα όσα καταγγέλλονται από τους Ισπανούς.
Valencia fans described a hostile atmosphere during Game 3 at OAKA, with claims of insults, beer being thrown, and constant tension 🧐
Isaac Nogues' mother even decided to leave Athens before Game 4: https://t.co/SsGJjJt0RDpic.twitter.com/RDL9QptDT1
— BasketNews (@BasketNews_com) May 8, 2026
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
Παναθηναϊκός – Βαλένθια : Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας
